Juonipaljastuksia! Salkkarit-hahmon harhat saavat kylmääviä piirteitä – alkaa valmistella kammottavaa suunnitelmaansa

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Aaro joutuu valehtelemaan Violalle salatakseen tältä, että Mira asuu hänen ja Jutan luonaan. Aaro harmittelee tilannetta Miralle ja Jutalle, mutta taipuu pitämään Miran salaisuuden.

Susu harmistuu tajutessaan joutuvansa kääntymään Akin puoleen taloyhtiöasioissa. Susu vannoo Marikalle, ettei aio antaa anteeksi Akille.

Kallen syyllisyys Ismon naruttamisesta kasvaa, kun hän näkee unen, jossa Ismo on kuollut suruun hänen lähtönsä takia. Kalle päättää selvittää välinsä isänsä kanssa ja kirjautuu ulos majatalosta. Kalle tyrmistyy, kun löytää kaupalta isänsä sijaan isoisänsä Kalervon.

Severi ihastelee salaa Cindyä, joka puolestaan yrittää lohduttaa Karin takia murheellista Sallaa. Lasse lupaa Severille tämän velan olevan maksettu ja kehottaa poikaa keskittymään lukioon. Severi ei halua lopettaa majatalossa, salaa Cindyn takia, ja väittää isälleen työteon tekevän hänelle hyvää.

Elina esittää Noelille, että on alkanut päästä yli vainoharhoistaan. Noel tunnustaa Karille uskovansa, että Elinan lääkitys on alkanut tepsiä. Samaan aikaan Elina onnistuu vakuuttamaan myös Susun paremmasta voinnistaan. Elina paljastaa Toivolle todelliset ajatuksensa.

Lindan vähäinen into afterworkeista Mikin ja Joannan kanssa karisee, kun kaljalle tulevat Sieviset kiusoittelevat häntä paljastavista mainoskuvista. Linda alkaa kiskoa viinaa samalla, kun Mikillä ja Joannalla on salaista jalkapeliä pöydän alla.

Seuraavana päivänä krapulainen Linda kyllästyy kuuntelemaan Joannan kiusoittelua aiheesta töissä. Linda ehdottaa Mikille, että he hankkiutuvat eroon Joannasta.

Noel suuttuu tajutessaan, ettei Elina ole syönyt lääkkeitään. Elina saa hysteerisen kohtauksen, kun Noel ilmoittaa pakottavansa tämän hoitoon seuraavana päivänä, mutta ei pysty vastustamaan miestään. Yöllä Elina keksii suunnitelman Tale-harhan avulla. Elina valmistautuu toteuttamaan kammottavan suunnitelman.

3991: Vanhus tulee yksin
3992: Tikka: Mä haluun viihdyttää
3993: Elina ja nappilan hätävara
3994: Tuonen lehto, öinen kehto
3995: Kukka hyvin, kaikki hyvin

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja