Salkkarit-näyttelijät ja Kaunarit-tähdet kohtasivat – vertailivat kokemuksiaan kammottavista suutelukohtauksista: "Oli niin kylmä, että nenämme vuotivat"

3:42
Katso videolta parhaita paloja Kauniiden ja rohkeiden sekä Salkkareiden kohtaamisesta!

Salkkarit-tähdet pääsivät tapaamaan Kauniit ja rohkeat -sarjan kollegoitaan.

Salatut elämät -sarjasta tutut näyttelijät Mia Ehrnrooth ja Axel Milliam pääsivät kohtaamaan videoyhteyden avulla Kauniit ja rohkeat -sarjan tähtiä. Erikoisessa kohtaamisessa näyttelijät pääsivät vertaamaan omia tuotantojaan sekä työskentelytapoja päivittäissarjan kuvauksissa.

Mukana kohtaamisessa on Kaunarit-tähdet Darin Brooksia ja Jacqueline MacInnes Wood.

Näyttelijät päätyvät vertailemaan tapaamisen yhteydessä suutelukohtauksia. Ehrnrooth kertoo tilanteesta, jolloin hän joutui menemään kylmän sään vuoksi lämmittelemään vastanäyttelijänsä kanssa, jotta tuntisi jotain.

– Minulla oli suutelukohtaus ja oli niin kylmä, että jouduimme menemään traileriin sisälle ja laittamaan uuniin päälle, jossa sulatimme kasvomme, että tuntisimme toisemme suutelemisen aikana, Ehrnrooth kertoo.

– Ei voi olla totta! MacInnes Wood ihmettelee ja kertoo oman vastaavan tarinansa.

– Olimme Aspenissa ja oli niin kylmä, että meidän nenämme vuotivat. Ei ollut mitään paikkaa, minne mennä. Jouduimme suutelemaan toisiamme vuotavien nenien kanssa. Sitä oli kaikkialla, Hollywood-tähti kertoo puolestaan.

Katso yllä olevalta videolta kohtaamisen parhaat palat!

Tallenne koko tapaamisesta on nähtävissä täällä!

Salatut elämät arkisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja