Mainos

Vuotokuva: Onko tässä viimeinen Lumia?

Microsoftin Lumia 650 on pompannut jälleen esille uudessa vuotokuvassa. Myös vuotaja on tuttuakin tutumpi, Evan Blass eli @evleaks, joka paljasti alta löytyvän väitetyn lehdistöotoksen uutuus-Lumiasta Twitterissä.

Kuten Blasskin twiittaa, aiempien huhujen mukaan Lumia 650 voisi olla jäämässä historian viimeiseksi Lumia-puhelimeksi. Jatkossa Microsoftilta voisi olla olla luvassa huhutusti ja spekuloidusti Surface-huippupuhelin.

Aiempien huhujen perusteella Lumia 650 ei teknisesti eroaisi kovin merkittävästi parempaan suuntaan aiemmasta Lumia 640:stä. Merkittävin ero uutuudessa olisikin rakenteessa ja metallireunoissa.

4G-puhelin Lumia 650 sisältäisi viiden tuuman näytön 1280×720 pikselin HD-tarkkuudella, kahdeksan ja viiden megapikselin kamerat, Qualcommin Snapdragon 210 -sarjan järjestelmäpiirin, yhden gigatavun RAM-muistia, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä muistikorttipaikan. Virtaa tarjoaisi 2 000 milliampeeritunnin akku.

Järjestelmäpiiri olisi näin Lumia 650:ssä eri kuin Lumia 640:ssä, mutta ominaisuuksissa suurin hyppäys olisi näillä näkymin etukamerassa. Lumia 640:ssä on vain yhden megapikselin etukamera, kun nyt Lumia 650 olisi saamassa viisi megapikseliä, kuten jo vaikkapa kookkaammassa Lumia 640 XL:ssäkin oli.

Käyttöjärjestelmänä Lumia 650:ssä olisi luonnollisesti heti tuorein Windows 10 Mobile -versio.

Microsoftin on huhuttu nyt julkistavan Lumia 650:n ilman sen suurempaa spektaakkeliajoskus helmikuun puolivälissä, todennäköisesti kuitenkin ennen 22. helmikuuta Barcelonassa alkavaa Mobile World Congressia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.