Jukurien NHL-laina palaa Pohjois-Amerikkaan – Jukka Holtari väläyttää uutta käännettä

Jääkiekon NHL:ssä pelaava Ottawa Senators on kutsunut Mikkelin Jukureissa lainalla olleen Vitali Abramovin harjoitusleirilleen, Jukurit tiedottaa.

Kahdeksan SM-liigaottelua Jukureissa pelannut venäläishyökkääjä on lähtenyt Mikkelistä tiistaiaamuna kohti Kanadaa. NHL-joukkueiden harjoitusleirien odotetaan alkavan tammikuussa, ja niitä ennen pelaajat ovat karanteenissa.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari väläyttää kuitenkin mahdollista käännettä. Hän ei sulje pois mahdollisuutta, että Abramov palaisi vielä Jukureihin.

– Luonnollisesti pelaajan kannalta toivomme, että hän saisi paikan NHL:ssä, mutta jos niin ei käy, olemme hänelle vakavasti otettava vaihtoehto loppukaudeksi. Olemme pitäneet säännöllisesti yhteyttä Ottawan kanssa koko syksyn ajan, ja he ovat olleet hyvin tyytyväisiä täällä tehtyyn työhön. Siellä on tiedossa, että täällä toiminta on laadukasta ja heille Jukurit on yksi ehdoton vaihtoehto, Holtari kertoo.

– NHL:n lisäksi paljon riippuu siitä, pelataanko AHL:ää ja kuinka Suomessa Liiga-kausi etenee, hän lisää.

Jukureihin virtuositeettia tuonut Abramov summasi kahdeksaan liigaotteluun tehopisteet 5+2=7. Abramov on toistaiseksi pelannut NHL:ssä kolme ottelua, eikä paikan valtaamista taalaliigasta voi pitää selviönä.

Lue myös:

    Uusimmat