Jukka Hildénin Chachi-rakas hehkuttaa intiimeissä kuvissa pariskunnan onnea: "Olen juuri siellä, missä minun pitäisikin olla"

Duudsonit-Jukan uusi tyttöystävä on upea ilmestys 0:51

Jukka Hildénin kihlattu Chachi Gonzales hehkuttaa pariskunnan onnea tuoreessa Instagram-otoksessaan.

VIDEO: Duudsonit-Jukan rakas on upea ilmestys

Jukka Hildén, 38, ja Chachi Gonzales, 22, kihlautuivat vastikään ja pariskunta on julkaissut lukuisia onnea tihkuvia kuvia viime kuukausien aikana Instagramissa. Vastikään Gonzales löysi puhelimestaan otoksia, jotka on otettu heti sen jälkeen, kun Hildén kosi häntä. Kaunotar hehkuttaa kuvan yhteydessä pariskunnan onnea. 

– Löysin nämä helmet siltä illalta, kun Jukka kosi. Minun silmäni ovat turvonneet ja vetiset kaikista onnenkyyneleistä, Cachi kirjoittaa.

– Olen juuri siellä, missä minun pitäisikin olla – ja juuri sen ihmisen kanssa, jonka kanssa minun kuuluu olla. Ajattelin jakaa vähän onneani maailman kanssa, hän jatkaa.

Pariskunta kihlautui elokuussa. Gonzales esitteli kihlauksen jälkeen omalla Instagram-tilillään muhkeaa sormustaan.

​​​​​​​

– Tämä on elämäni onnellisinta aikaa, hän kirjoitti tuolloin kuvan yhteydessä. 

Hildénin vahvisti suhteensa YouTube-tähteen kesäkuussa julkaisemalla yhteiskuvan Gonzalesin kanssa Instagramissa. Hildén ja hänen vaimonsa Outi jättivät yhteisen avioerohakemuksen helmikuussa 2018. Pari meni naimisiin vuonna 2011 ja heillä on kaksi lasta. 

Lue myös:

    Uusimmat