Koulu oli kotia lähempänä – juhlimista aamuun jatkanut Dominick, 20, matkasi koulubussissa lukioon ja soluttautui oppilaaksi

Miehen juhlinnalla oli erikoiset seuraukset.

20-vuotias amerikkalaismies jatkoi juhlimista aamuun asti, mutta kodin sijasta suuntasikin paikalliseen lukioon.

Pennsylvaniassa asuva Dominick Herder oli kävelemässä kotiin aikaisin perjantaiaamuna juhlittuaan koko yön kotibileissä. Kävellessään Dominick sattui näkemään Wissahickonin lukion koulubussin, kertoo muun muassa ABC 6.

Miehen valaehtoisen todistuksen mukaan hän ajatteli "koulun olevan lähempänä kuin koti", joten hän päätti hypätä bussiin.

Muiden oppilaiden mukana mies nousi bussista ja käveli kouluun. Koulupiirin julkaiseman lausunnon mukaan mies näytti oppilaalta muiden joukossa, eikä esimerkiksi hänen pukeutumisensa poikennut millään lailla. Tämän vuoksi hän pääsi estelemättä kouluun sisään oppilaaksi soluttautuneena.

Muut bussissa olleet oppilaat menivät kuitenkin välittömästi raportoimaan Dominickista koululla partioineelle konstaapelille.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Poliisin saapuessa paikalle Domonick juoksi ulos rakennuksesta, mutta hänet saatiin pian pidätettyä. Mies oli edelleen humalassa.

– Pyydän anteeksi. Olin tyhmä, enkä ajatellut. Pyydän anteeksi kaikilta ja heidän perheiltään ja vanhemmiltaan siitä, että pelästytin kaikki. En tarkoittanut pahaa, katuva mies totesi ABC 6 Action Newsille.

Koska Dominickin aikeista ei ollut varmuutta, rakennus jouduttiin evakuoimaan tapauksen johdosta. Kun asiaa tutkittiin, varmistui kuitenkin, että mitään vaaraa tapauksesta ei koitunut. Koulupiirin lausunnon mukaan Dominickin puhelimen tekstiviesteistä selvisi, että hän todella oli yrittänyt päästä kotiin. 

Ensimmäisessä oikeusistunnossa mies myönsi alkoholiongelmansa. Miestä syytetään useista rikkomuksista. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähteet: ABC 6, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat