Nainen heräsi erikoiseen näkyyn kotonaan: Tuntematon mies oli sammunut 68-kiloisen vahtikoiran viereen

Amerikkalaisnainen huomasi herätessään, että hänen vahtikoiransa veteli sikeitä tuntemattoman miehen kanssa.

Wisconsinin Waukeshassa asuva Lynn Sarver heräsi uuden vuoden ensimmäiseen päivään vain huomatakseen tuntemattoman miehen nukkuvan olohuoneessaan. Niin sanottu vahtikoira, 68-kiloinen Benton, nukkui kiltisti miehen vieressä.

– Yleensä, kun joku kävelee ohi tai tulee taloon, se haukkuu paljon, Lynn kertoi paikalliselle uutisasemalle.

Jostain syystä Benton ei tällä kertaa tehnyt niin. Sen sijaan se oli päästänyt uudenvuodenyönä lukitsemattomasta ovesta sisään kompuroineen tuntemattoman, humalaisen miehen viereensä nukkumaan. Benton käyttää kokonsa vuoksi isoa patjaa sänkynään.

Lynn itse oli nukahtanut sohvalle kämppäkaverinsa kanssa televisiota katsoessaan ja heräsi aamuviiden jälkeen. Tuntematon mies nukkui humalaansa pois vain noin metrin päässä ja Benton nukkui osittain tämän päällä. Mies oli ottanut pois kenkänsä ja asetellut silmälasinsa ja lompakkonsa patjalle, kertoo WTMJ-TV.

Erehtyi talosta

Lynn kertoi ajatelleensa ensin, että kyseessä olisi voinut olla hänen poikansa, mutta poika ei ollut silloin kaupungissa. Hämmentyneenä Lynn ja hänen kämppäkaverinsa riensivät keittiöön nappaamaan veitsen suojakseen ja soittivat poliisille.

Poliisit saivat pian kuitenkin käsityksen tilanteesta. 24-vuotias mies asui itse vain parin talon päässä ja oli ollut liian humalassa ymmärtääkseen kävelleensä väärään taloon noin puoli neljän aikaan aamuyöstä.

– Näytti siltä, että hän oli vain päihtynyt, mukava, nuori mies ja se oli vain vilpitön erehdys, Lynn kertoi WISN-asemalle.

Mies oli Lynnin mukaan hyvin pahoillaan, eikä tällä ollut muistikuvia tapahtuneesta. Myöhemmin kävi ilmi, että hän oli saanut kyydin kotiin ja auto oli jättänyt hänet Lynnin kotiovelle. 

"Päästävät ihmiset sisään, eivät ulos"

Mitä Bentonin vahtikoiran taitoihin tulee, Lynn ei epäile niitä. Nainen kertoo sen olevan rodultaan boerboel, Etelä-Afrikan mastiffiksikin kutsuttu koirarotu.

– Ne ovat tunnettuja siitä, että päästävät ihmiset sisään taloon, mutta eivät ulos, Lynn selitti Fox 6 -kanavalle.

Tästä eteenpäin Lynn aikoo kuitenkin lukita ovensa.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen tapaus laatuaan. Viime vuonna skotlantilainen Elaine löysi tuntemattoman miehen nukkumasta humalaansa sohvallaan. Vastaavaa on tapahtunut myös Vantaalla. Vuonna 2017 puolestaan eräs pariskunta luuli oman poikansa nukkuvan humalaansa luonaan, mutta aamulla paljastuikin, että kodissa oli majoittunut täysin vieras mies.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja