Juhlakausi on täällä – muista nämä asiat tänään!

AVA kokosi yhteen valmistujaisjuhlapäivän muistilistan. Mitä juhlijan on syytä muistaa tärkeänä päivänään? Entä miten vieraiden tulisi käyttäytyä? Lue!

Juhlapukeutuminen

Tyylikäs juhlapukeutuminen vaatii sen, että asu on oikeankokoinen, ei purista tai näytä liikaa vääriä kehonosia. Lue tyylikkään juhlapukeutumisen ABC!

Kevyen raikas ilme juhliin

Millainen meikki sopii kevään juhliin? Raskas meikki on syytä jättää kotiin valmistujaispäivänä. Sen sijaan juhlaan sopii .

Muista käytöstavat

Entä millaisia ohjeita tapakouluttaja antaa kesän juhlijoille? Lue, mikä .

Kiitos ja anteeksi ovat merkittäviä sanoja kesäjuhlissa. Lisäksi alkoholin käyttö on asia, joka jokaisen tulee hillitä toisen juhlissa. Lue !

Juhlakalulle on tärkeää viihtyä myös itse omissa juhlissaan. Näillä vinkeillä nautit tunnelmasta ja saat toisetkin viihtymään.

Lahjat

Valmistujaislahjan hankinnassa on hyvä kuunnolla myös lahjan saajaa. Valmistuvat toivovat usein lahjaksi puhdasta kahisevaa, mutta mikä on oikea summa?

Kukkalahjaa ei kannata lähteä hankkimaan kiireessä viimehetkellä. Kukkion on syytä käyttää aikaa ja ajatusta, jotta lahja miellyttää myös vastaanottajaansa. Lue helpot vinkit kesän juhlien kukkaostoksiin!

Anna mukavia ohjeita valmistuvalle

Nuori valmistuja ei välttämättä tarvitse negatiivisia tai alentavia kommentteja valmistujaispäivänään. Vaikket olisi samaa mieltä valmistuvan kanssa, on syytä välttää inhottavia ja tunnelmaa latistavia neuvoja. Lue vinkit, joilla mokaat valmistujaisissa.

Muista myös tarkistaa juhlapaikkakunnan sää ennen juhliin lähtöä.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja