Mainos

Juhannustörttöily käynnistyi, poliisi uskoo tahdin kiihtyvän

Juhannus on alkanut vilkkaasti Jokilaaksojen alueella. Jokilaakson poliisilaitoksen mukaan tehtävien määrään on vaikuttanut etenkin Kalajoen juhannusjuhlat.

Poliisi puuttui varsinkin rattijuopumuksin ja pahoinpitelyihin.

Esimerkiksi eteläsuomalainen nuori mies tavattiin irrottamasta autoansa särkkien hiekasta vähän ennen puolta yötä. Mies puhalsi 1,71 promillea ja tarkkuusalkometri vahvisti tuloksen. Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta.

Lisäksi länsirannikolta kotoisin oleva mies ohjaili humalassa kaveriensa työntämää autoa Hiekkasärkkien leirintäalueella. Mies puhalsi 2,05 promillea. Tulos vahvistui tarkkuuslakometrissä ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Reisjärvellä pakettiauto oli suistua järveen. Havainnon tehnyt sivullinen ilmoitti asiasta poliisille. Pakettiauton kuljettaja puhalsi 2,18 promillea ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Kalajoella todistettiin myös muun muassa nyrkkitappeluita.

Häiriökäyttäytymisten ja pikkurikosten vuoksi poliisi majoitti viime yönä putkassa noin 20 ihmistä

– Pahoin pelkäämme, että kelin kuivuessa ja humalatilojen kasvaessa määrät sen kun lisääntyvät. Toivottavasti järki kuitenkin pysyy päässä ja kavereista pidetään huolta ja estämme itsemme lisäksi myös kavereita hölmöilemästä, kirjoitti Jokilaakson poliisilaitoksen kenttäjohtaja Kari Kallunki poliisilaitoksen tiedotteessa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.