Juhani Tamminen hehkuttaa tyttärensä häitä: Olen ylpeä isä

Jääkiekkovaikuttaja Juhani Tamminen tanssi viikonloppuna nuorimman tyttärensä häitä Turussa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa syksyllä kilpailleen Juhani "Tami" Tammisen perheessä juhlittiin viikonloppuna häitä, kun perheen nuorin tytär Kukka asteli alttarille. Tami hehkuttaa juhlaa Facebook-sivullaan.

– Hieno viikonloppu huipentui nuorimman tyttäreni häihin Turun Tuomiokirkossa ja siitä eteenpäin Turun VPK:n talolla, jossa kerta kaikkiaan huikea tunnelma, ohjelma, ruoka etc..– SIMPLY GREAT!! Oli helppo sanoa olevani YLPEÄ morsiamen isä, Tami kirjoittaa tuttuun tyyliinsä.

Lokakuussa Tamminen suunnitteli esittelevänsä tanssikilpailussa hankittuja taitoja nuorimman tyttärensä häissä.

– Aion pitää juhlapuheen isältä tyttärelle, se on vahva puoleni, ja kun heitän tämän valssin siihen päälle, niin kyllä ihmiset varmasti toteavat, että on se kova jätkä, mies uskoi tuolloin.

Tami kertoi tyttären häiden olevan yksi elämän kohokohdista. Hän oli iloissaan päästessään tanssittamaan tytärtä, ja vieläpä kotikaupungissa Turussa.

– Hän on kolmesta hienosta tyttärestäni ensimmäinen, joka menee nyt naimisiin. Kyllä se on yksi elämäni highlighteista. Tyttären häät, kotikaupunki, Turun tuomiokirkko, Turun VPK-talo, huippusulhanen. My god! Ei siitä mies voi enää onnellisemmaksi tulla, Tami hehkutti tanssikilpailun aikana.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat