Jousimiehen vuosihoroskooppi 2023: Parisuhteessa tapahtuu käänne parempaan

Jousimiehen vuosihoroskooppi 2023: Tiedossa on rakkautta, riitojakin. Töissä voi painaa väsymys ja stressi, mutta löydät omat keinosi näiden tunteiden voittamiseen!

Rakkaus

Rakkaus on tärkeällä sijalla elämässäsi vuonna 2023.

Parisuhteessa eläville jousimiehille uusi vuosi tuo käänteen parempaan. Jo pitkään yhdessä olleet parit tuntevat suhteensa lähtevän aivan uusille kierroksille, jollaista he eivät olisi osanneet enää odottaa. Olette kuin vastarakastuneet, mutta ilman suhteen alun raastavaa epävarmuutta. Tuoreempien parien parisuhdetta epävarmuus voi sen sijaan varjostaa ja aiheuttaa mustasukkaisuutta.

Sinkut voivat kokea tänä vuonna rakastumisen ensisilmäyksellä. Se on jousimiehelle epätyypillistä, sillä yleensä suhtaudut rakastumiseen hyvin järkevästi ja puntaroit tarkkaan, onko vastapuoli sinulle juuri oikea ja sopiva. Tänä vuonna panet sen sijaan tuulemaan. Älä kuitenkaan pidä liikaa kiirettä sitoutumisen kanssa, sillä se voi pelästyttää rakkaasi tai saatat itsekin tulla toisiin mietteisiin, kun tutustutte paremmin.

Vuoden loppupuoli voi hieman testata parisuhdettasi. Hankaluuksilta ette voi silloin välttyä. Yrittäkää varata enemmän aikaa toisillenne, niin rakkauden voima saa hankaluudet haihtumaan.

Perhe ja ystävät

Niin perhe-elämässä kuin ystävyyssuhteissakin voi olla tänä vuonna hieman riitoja, ja sinä olet niissä usein käynnistäjänä tai ainakin osallisena. Sinulta tuntuu välillä puuttuvan hienotunteisuutta ja kärsivällisyyttä. Saatat suuttua yhtäkkiä turhanpäiväisistä asioista, eikä leppyminen tapahdukaan yhtä nopeasti. Opettele olemaan diplomaattisempi, äläkä sano ääneen kaikkea mitä mieleesi tulee. Samat asiat voi sitä paitsi esittää monin eri tavoin.

Työ ja ura

Jousimiehet ovat kovia tekemään työtä, ja niin olet sinäkin. Etkä sinä tee työtä pelkästään rahan takia, vaan olet aidosti innostunut siitä mitä teet.

Vuosi alkaakin työelämässä varsin suotuisissa merkeissä. Sinulla on monia projekteja työn alla, ja selviydyt niistä kaikista mahtavasti. Voit siis olla todella tyytyväinen itseesi. Vähitellen sinua alkaa kuitenkin painaa väsymys, mikä estää sinua nauttimasta menestyksestäsi. Kaiken lisäksi saat kiitokseksi hyvin tehdystä työstäsi vielä lisää vastuuta, ja stressin ja väsymyksen kierre vain kasvaa kasvamistaan.

Jos olet etsimässä uutta työpaikkaa tai vaihtamassa tehtävää samassa yrityksessä, sinulla on siihen alkuvuodesta hyvät mahdollisuudet. Loppuvuodesta sinun kannattaa sen sijaan pitää tiukasti kiinni siitä työstä, mikä sinulla on, vaikkei se aivan unelmiesi täyttymys olisikaan.

Raha

Rahatilanteessasi voi tapahtua tänä vuonna myönteisiä muutoksia. Samalla kun etenet urallasi, kasvavat myös tulosi. Ei sillä, että raha olisi sinulle kovin tärkeää, mutta elämä on kuitenkin mukavampaa ja turvallisempaa, kun sinun ei tarvitse laskea jokaista senttiä saadaksesi rahat riittämään.

Terveys ja hyvinvointi

Sinulla on tänä vuonna todella paljon tekemistä, eikä se voi olla heijastelematta hyvinvointiisi. Välillä seilailet väkisinkin väsymyksen ja stressin aalloilla. Onneksi pystyt oman asenteesi avulla löytämään keinoja, joilla saat stressin selätettyä. Luonto on sinulle paikka, missä parhaiten nujerrat stressin, ja ulkona liikkuminen parantaa niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointiasi.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

0:48

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja