Josie kertoo karkottaneensa hotellihuoneeseen pyrkineet tunkeilijat nerokkaalla tavalla: "Kun nämä tyypit tajusivat...."

Muutama vuosi sitten lomamatkalla tuntemattomat miehet yrittivät tunkeutua hotellihuoneeseen 15-vuotiaan Josien ollessa siellä yksin. Hädän hetkellä tyttö muisti isäpuolensa neuvon, kertoo BuzzFeed.

19-vuotias yhdysvaltalainen Josie Bowers julkaisi TikTok-videon, jolla hän kertoo hotellissa kokemastaan karmaisevasta kokemuksesta ollessaan 15-vuotias. Tuolloin hän oli yksin hotellihuoneessa, kun kaksi miestä yritti avata oven sisäpuolelta jonkinlaisen rautalangan avulla.

Tapaus muistui Josien mieleen, kun hän näki TikTokissa videon, jolla joku yrittää avata ovea samalla taktiikalla. Josie liitti tämän toisen videon omaansa havainnollistaakseen oman kokemuksensa. Videossa näkyy, miten joku ujuttaa taivutetun metallivaijerin oven alta ja avaa sillä ovenkahvan sisäpuolelta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällainen oli Josien kokemus

Yksin hotellihuoneessa ollut 15-vuotias Josie oli juuri menossa suihkuun, kun hän kuuli olohuoneen puolelta omituisia ääniä. Hän kietoi pyyhkeen ympärilleen ja meni katsomaan, mistä oli kyse.

– Se mitä näin, näytti todella samalta kuin tuossa, Josie kertoo.

Josie tajusi nopeasti, että joku yritti tosiaan avata oveaa sisäpuolelta. Kun se alkoi aueta, hän löi oven kiinni.

Miehet väittivät olevansa huonepalvelusta

Josie kuuli kahden miehen puhuvan oven takana. Sitten toinen heistä puhutteli häntä ja sanoi, että he olivat henkilökuntaa ja että heidän oli ollut vain tarkoitus korjata ovi.

Josie kertoo BuzzFeedille raottaneensa ovea hieman, koska halusi nähdä, keitä siellä oli ja hän tajusi saman tien, että nämä tyypit eivät olleet hotellin työntekijöitä.

– Päällimmäinen ajatukseni oli se, että päälläni oli vain pyyhe ja ettei minulla ollut aikaa pukeutua. Mietin myös, ovatko he aseistettuja. Jos pysäytän heidät, yrittävätkö he käydä kimppuuni. 

Muisti isäpuolen neuvon

Ensin Josie ei ollut varma, mitä hänen pitäisi tehdä. Hän ei halunnut käyttäytyä aggressiivisen epäilevästi, koska hän ei tiennyt, miten kaksikko reagoisi. Ja jos he tosiaan olivat huonepalvelusta, olisi tuntunut nololta aiheuttaa kohtaus tällaisen asian vuoksi. 

– Sen vuoksi avasin ovea hieman. Pelkäsin olevan töykeä työntekijöille.

Sitten Josie muisti, mitä hänen poliisina työskentelevä isäpuolensa oli neuvonut: tunkeilijoille ei koskaan pidä paljastaa olevansa yksin.  

Niinpä Josie teeskenteli, että paikalla oli muitakin. Hän sanoi ääneen: ”Isä, jotkut ovat tulleet korjaamaan oven”.

– Luulen, että kun nämä tyypit tajusivat, etten ole yksin ja että he voisivat ehkä joutua tekemisiin isäni kanssa, he pakenivat.

Josie ei alun perin ollut aikonut jakaa kokemustaan somessa, mutta nähtyään aiheesta klipin TikTokissa hän halusi kertoa siitä muille. Jos vaikka joku saisi apua vastaavan tilanteen varalle.

– En ollut oikein koskaan osannut selittää vanhemmilleni tarkalleen, mitä tuolloin tapahtui. Kun he näkivät tuon demonstraation vastaavasta he saivat paremman käsityksen siitä, mitä oikein kävi.

Tapahtunut tuntui muistakin karmaisevalta

Josien videolla on yli 12 miljoonaa katselukertaa. Kertomus on järkyttänyt monia.

– Harvoin pelästyn, mutta tämä oli karmivaa! kommentoi joku.

– Kiitos vaan, nyt tulen aina pelkäämään, kun menen hotelliin! kirjotti toinen.

– Minä yövyn hotelleissa suurimman osan vuodesta. En ole vielä koskaan nähnyt tuollaista ovea, jossa ei ole lukkoa, ihmetteli kolmas.

– Ahdistuin tästä niin paljon! Tosi pelottavaa! totesi neljäs.

Vastauksia epäilijöille

Jotkut kommentoijat ihmettelivät, miksi Josie ei tarttunut lankaan kiinni ja estänyt koko juttua. Tähän Josie totesi, että hän ei ehtinyt prosessoida koko juttua siinä hetkessä tai soittaa poliisille. Hän oli niin hädissään siitä, että oli yksin pyyhe päällä, kun joku pyrkii sisään.

Josien epäiltiin myös keksineen koko jutun. Epäilijöille hän vastasi, että hän on ollut yhteydessä hotelliin ja että he ovat ottaneet tarkasteluun heidän perheensä vierailua koskevat paperit.

Josie kehottaakin huolehtimaan turvajärjestelyistä matkoilla. Hotellihuoneen ovi kannattaa esimerkiksi laittaa turvalukkoon.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös: Näin pakkaat lomamatkalle lasten kanssa. Tähän kaikki vanhemmat voivat samaistua!

Näin pakkaat lomamatkalle lasten kanssa! Tähän hupaisaan videoon kaikki vanhemmat voivat samaistua 1:01

Lue myös:

    Uusimmat