Celina heräsi alastomana hotellin käytävältä – naisen "yöseikkailuista" mieletön hitti

Nämä asiat vain myöhään valvova ihminen voi ymmärtää! 0:50
Kello lyö 22.03 ja alat saada kaikenlaisia hyviä ideoita? Nämä asiat vain myöhään valvovat ihmiset voivat ymmärtää!

Celina Myersilla on tapana kävellä unissaan, ja naisen yölliset seikkailut esimerkiksi olemattomissa uima-allasbileissä ovatkin keränneet suosiota TikTokissa.

Celina Myers jakaa TikTokissa videoita öistään, jotka eivät suju aivan tavanomaisella tavalla. Kanadalainen some-vaikuttaja Celina nimittäin kertoo sekä jutustelevansa että kävelevänsä unissaan, kertoo Fox News.

Keräsi unissaan juomia keittiöstä ja heitteli ne hankeen

Celinan kotiin on hänen yöllisiä kävelyretkiään varten asennettu kameravalvonta, jonka tallenteista nainen näkee aamuisin, mitä on tehnyt yön aikana. Celina jakaakin huippusuosittuja videoita öistään TikTokissa

Eräällä videollaan hän esimerkiksi keräilee keittiöstä juomia käsiinsä, kävelee ulos ja heittelee sitten juomat hankeen sekavasti höpisten ja hihittäen.

– Luulen, että tämä on suosikkini, Celina toteaa.

Buzzfeedin haastattelussa nainen kuvaili viettäneensä unessaan upeaa bileiltaa uima-altaalla ja heittäneensä tökit "altaaseen", joka unessa oli täynnä hyytelöä. Videon olemattomista allasbileistä on nähnyt jo 42 miljoonaa katsojaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kävellyt unissaan jo lapsena – muillakin perheenjäsenillä sama vaiva

Celinalla on ADHD ja Ménièren tauti, oireyhtymä, joka aiheuttaa esimerkiksi huimauskohtauksia, tinnitusta ja kuulon huononemista.  Hän on kävellyt unissaan lapsesta asti; myös hänen veljensä ja äitinsä kärsivät samasta taipumuksesta.

– Luulen, että ensimmäisellä kerralla olin noin neljävuotias, ja äitini kysyi, mihin olen menossa keskellä yötä. Sanoin "menen katsomaan äitiä". Hän sanoi: "Minä olen äitisi, mene nukkumaan", Celina muistelee.

Tietyt ruoat laukaisevat unissakävelyn

Celina on videollaan kertonut, että voi olla yön aikana hereillä jopa tunteja. Nainen on keskustellut unissakävelytaipumuksestaan myös lääkärin kanssa. Hän kertoo havainneensa, että juuston tai suklaan syöminen illalla laukaisee tilan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mies pelasti ulkoa

Unissakävely on yleensä vaaratonta, mutta se voi altistaa myös loukkaantumisille. Celina noudattaa tavallisesti lääkärinsä neuvoa olla syömättä unissakävelyn laukaisevia ruokia.  Nettivideoita varten hän kuitenkin syö tahallisesti juustoja tai suklaata illalla pannakseen itsensä kävelemään unissaan.

Celinan mies Adam onkin valppaana, jotta Celinalle ei tapahtuisi mitään. Mies on esimerkiksi hakenut Celinan ulkoa, kun tämä on poistunut liian kauas kotoa.

Adam hakee Celinan ulkoa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Käveli alasti käytävään hotellissa

Celinan yöt todella ovat täynnä toimintaa: eräällä videollaan hysteerisesti naurava nainen kertoo heränneensä alastomana hotellin käytävältä, koska käveli unissaan ulos huoneestaan puhelin rintansa alle työnnettynä.

Herättyään ja havaittuaan tilanteen hän nappasi käytävään asetelluista nojatuoleista tyynyjä, joilla peitti itsensä; tämän jälkeen Celina lähti huhuilemaan apua vastaanotosta, joka onneksi oli lähellä.

Videolla on yli kahdeksan miljoonaa katselukertaa. Myöhemmin Celina kertoo muistaneensa, että söi hotellissa suklaakakkua tajuamatta, mihin se voisi yöllä johtaa!

Celina heräsi alasti hotellikäytävästä unissakävelyn jälkeen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Unissaan aggressiivisempi kuin hereillä

"Yötilassaan" Celina kertoo olevansa aggressiivisempi kuin hereillä.

– Uskon, että pidän liikaa asioita sisälläni päiväsaikaan, ja ehkä minun täytyy päästää viha ulos jotenkin arjessani. Yhtenä, samana yönä yritin tapella sekä pöydän että kasvieni kanssa, hän kuvaa.

"Se on sataprosenttisen aitoa"

Videoillaan Celina haluaa tuoda ihmisille iloa.

– Tämä on piilevä, outo kykyni. Ainoa taito, joka minulla on, on se, että voin syödä juustoa ja toimia oudosti, Celina kuvailee.

Celina vakuuttaa, ettei yön tapahtumia kuitenkaan ole näytelty.

– Se on sataprosenttisen aitoa. Se ei joskus näytä uskottavalta, ja kun itse katson sitä, saatan ajatella, etten voi julkaista videota, koska ihmiset ajattelevat, että olen lavastanut sen.

Unissakävely yleensä vaaratonta – näistä syistä lääkäriin

Unissakävely eli somnambulismi on melko tavallista lapsilla, kertoo Terveyskirjasto.

Unissakävelyä voivat aiheuttaa esimerkiksi stressi, väsymys, univaje, ahdistuneisuus, kuume, outo nukkumapaikka, jotkin allergialääkkeet tai unilääkkeet sekä jotkin tilat, kuten migreeni ja apnea.

Lääkärissä kannattaa käydä aina, jos unissakävely toistuu usein, se jatkuu murrosikään, aiheuttaa loukkaantumisia, tai siihen liittyy joku muu sairaus.

Lue myös:

    Uusimmat