Jose Mourinhon joukoilta satumainen nousu voittoon – "He eivät pettäneet minua"

Maalikooste: AS Roma - Lecce 3:22
AS Roma nousi dramaattisella tavalla voittoon sunnuntain Serie A -kierroksella.

Perinteikäs italialaisseura AS Roma nousi upealla tavalla voittoon kaatamalla Leccen Serie A:n sunnuntaisella ottelukierroksella maalein 2-1.

Roma joutui takaa-ajajaksi ottelun 71. minuutilla, kun vierailijoiden Pontus Almqvist vei Leccen johtoon tarkalla sijoituksellaan.

Roma sai kuitenkin kirivaihteen päälle ratkaisevilla hetkillä. Ensin Sardar Azmoun toi isännät tasoihin lisäajan avausminuutilla. Verkko heilui vain pari minuuttia myöhemmin uudelleen, kun belgialaiskärki Romelu Lukaku täräytti pallon rysään räjäyttäen kotifanit riemuun.

Portugalilaisluotsin mukaan Roma löi kaiken likoon hyökkäyksellisesti hakiessaan täyttä pistepottia Leccen johtomaalin jälkeen.

– Noudatimme vanhaa filosofiaa. Ei ole väliä häviätkö 0-1 vai 0-10. Meillä oli lopussa viisi hyökkääjä kentällä, Mourinho kertoi Football Italian mukaan.

– Pelaajat ovat poikkeuksellisia ja meillä on poikkeuksellinen kotiyleisö. Sekä fanit että pelaajat ansaitsivat tämän. Heillä oli sydäntä ja vastasivat hyvin takaiskuun. He eivät pettäneet minua sen suhteen, mitä pyysin heiltä lauantaina, Mourinho toteaa Eurosportin mukaan.

Katso kaikki ottelun maalit pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat