Jose Mourinho passitettiin pihalle – pilkkasi vastustajaa tällä eleellä

Jose Mourinho katseli suoraa punaista – tämä ele oli liikaa 1:40
Katso videolta Jose Mourinhon ulosajo ja siihen johtanut tilanne.

Italian Serie A:ssa AS Romaa luotsaava Jose Mourinho katseli sunnuntain Monza-ottelussa lisäajan loppuhetkillä punaista, kun hän oli elehtinyt vastustajan päävalmentajan Raffaele Palladinon suuntaan.

Katso tilanne pääkuvan videolta.

Roman alkukausi oli vaikea, mutta nyt joukkue on ottanut kolme perättäistä liigavoittoa. Näistä kolmas tuli sunnuntaina, kun Monza kaatui kotikentällä 1-0 Stephan El-Shaarawyn maalilla. Roma nousi voiton myötä väliaikaisesti kuudennelle tilalle.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin kohahduttava tilanne, kun Roman päävalmentaja Mourinho ja Monza-luotsi Palladino aloittivat keskenään suunsoiton. Mourinho oli ladannut täyslaidallisen kollegansa suuntaan ja lopulta tehnyt itkueleitä Palladinon suuntaan. Tämä johti siihen, että Mourinholle näytettiin suoraa punaista korttia.

– Ainoa, joka laittoi show'n pystyyn vaihtopenkillä oli Monza. He laittoivat painetta tuomarille. Tein muutamia eleitä, mutta en mitään, minkä pitäisi saada heidät pois tolaltaan, Mourinho kertoi ottelun jälkeen Football Italialle.

Mourinhon ulosajo merkitsi sitä, että hän on sivussa tulevasta Inter-ottelusta. Inter johtaa tällä hetkellä Italian Serie A:ta. Mourinho on luotsannut roomalaisseuraa vuodesta 2021 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat