F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Jos Verstappen kertoo väleistään Maxiin – ei usko, että käy kuten Lewis Hamiltonille: "Annan hänen tehdä omat asiansa"

11:35
Videolla C Moren tiimin ennakointia Singaporen GP:stä.

Red Bullin Max Verstappenin isä-Jos ei usko, että heille ei tule käymään samalla tavalla kuten Lewis Hamiltonille ja hänen isälleen Anthonylle. Jos Verstappen puhui aiheesta F1-sarjan Beyond the Grid -podcastissa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.25,
2. harjoitukset klo 15.25
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Verstappen ei usko, että samanlainen tilanne toistuu lähiaikoina kuin Hamiltonilla ja hänen isällään. Hamilton tuli F1-sarjaan hänen isänsä toimiessa tämän managerina. Kaksikolle tuli vuonna 2010 välirikko, joka vaikutti myös heidän henkilökohtaiseen suhteeseen.

Hamiltoneilla on nykyään parempi suhde, mutta Jos ei usko, että hänen täytyy astua nykyistä syrjemmälle, sillä hän antaa jo nyt tarpeeksi tilaa Maxille tämän oman urapolun luomisessa.

– En usko, että päädymme siihen pisteeseen, koska annan hänen tehdä omia asioitansa. Pidän kuitenkin korvani aina auki. En ole myöskään pelkästään valittamassa, että sinun ei pitäisi tehdä noin, vaan kerron hänelle myös hyviä asioita. Meillä on Raymond Vermuelen (Maxin manageri) paikalla ja hän puhuu Maxin kanssa. Meillä on myös erinomainen suhde henkilökohtaisella tasolla, Jos sanoo.

Nuorempi Verstappen on kehittynyt joka kaudella, mutta ei ole vielä noussut mestaruustaistoon mukaan. Josin mielestä tämä voi toimia ehtona, että Max jatkaa tallissa ensi vuoden jälkeenkin. Paineen lisääntyminen ei ole kiristänyt tallin ja Verstappenien välejä.

– Se on erinomaista. Meillä ei ole koskaan ongelmia. Uskon, että se johtuu osittain siitä, kun olemme suoraviivaisia. Sanomme, mitä ajattelemme. Meillä ja Helmutilla (Marko) ei ole koskaan ongelmia. Hänestä myös tuntuu siltä, että me ymmärrämme, mitä olemme tekemässä. Jos kuljettaja pärjää paremmin, niin se helpottaa elämää Helmutin kanssa. Hän on myös täällä voittaakseen, eikä suinkaan tullakseen toiseksi, Verstappen päättää.

Formula ykkösten seuraava osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna, kun vuorossa on Marina Bayn katuradalla ajettava Singaporen GP.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja