"Jos luet tätä..." – somessa etsitään Andreaa, joka jätti jännittävän viestin lentokoneeseen

2:02
Syksyllä Helsinki-Vantaan lentokentällä nähtiin upea yllätyskosinta. Katso romanttinen hetki videolta!

Sosiaalisessa mediassa yritetään löytää tuntematon amerikkalaisnainen, joka jätti lentokoneeseen viestin. 

Sosiaalisen median palvelu Redditissä on nopeasti noussut suosituksi kuva erään naisen lentokoneeseen jättämästä tekstistä, jossa hän paljastaa olevansa menossa kertomaan ihastukselleen tunteensa. Jo lähes 50 000 ihmistä on tykännyt julkaisusta.

Innokkaat nettikäyttäjät yrittävät epätoivoisesti löytää tämän Andrea-nimellä kulkevan naisen, joka jätti kirjoituksen koneeseen viime vuoden helmikuussa.

Kuvat viestistä jakoi Redditiin lentokoneiden siivoaja, joka oli löytänyt paperipussiin kirjoitetun viestin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Aion kertoa hänelle, että olen ihastunut häneen"

– Jos luet tätä, hei. Minun nimeni on Andrea ja olen uskomattoman tylsistynyt, mysteerinen viesti alkaa.

– Juuri nyt tämä lento menee Miamista DC:hen. Olen 21, joten ostin lipun eilen yöllä aamuneljältä, koska olen valtavan ihastunut parhaaseen ystävääni. Hän lentää Bostonista New Orleansiin, ja hänellä on vaihtolento DC:ssä. Asun itseasiassa DC:ssä ja olin menossa sinne pian joka tapauksessa, joten ajattelin, että miksi ei, yllätän hänet lentokentällä hänen vaihtonsa aikana.

– Aion kertoa hänelle, että olen ihastunut häneen. Rohkea veto, eikö totta? Mutta minä olen menossa Australiaan vaihtolukukaudeksi neljän päivän kuluttua ja en näe häntä viiteen kuukauteen, joten tämä on oikeasti viimeinen mahdollisuus, joka minulla on.

– En oikeastaan tiedä, mitä aion sanoa, mutta aion vain improvisoida.

Andrea selittää, että kirjoitti viestinsä lentokoneen oksennuspussiin, koska hänellä on tylsää, internetyhteys ei toimi ja hän on todella jännittynyt.

– Jättimäinen Starbucks-kahvi pumpattuna kofeiinilla ei varmaankaan auta myöskään asiaa.

– Joka tapauksessa toivon, että tämä on tehnyt sinun lennostasi hiukan vähemmän tylsän. Tee minulle palvelus ja tee jotakin hullua tänään kuten minä. Toivotan onnea, kuka sitten oletkin, kirje päättyy Andrean allekirjoituksella.

Missä on Andrea ja miten tarina päättyy?

Reddit-käyttäjät janoavat erityisesti tietoa siitä, miten tarina päättyi. Keskustelulangassa ollaan yritetty löytää naista.

Muutamat ovat jakaneet omia vastaavia tarinoitaan.

– Siskoni oli lähdössä Englannin yliopistoon (me olemme Kanadassa), ja kirjaimellisesti lentokentällä toisen siskomme ystävä ilmestyy paikalle ja tunnustaa rakkautensa hänelle kirjaimellisesti tunteja ennen kuin hän on lähdössä kuukausiksi pois. He ovat onnellisesti naimisissa ja heillä on kaksi lasta. Hän päätyi olemaan siellä vain lukukauden sen tempun jälkeen, eräs kertoo.

Lähteet: Reddit, BoredPanda

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja