Missä olet, Tracy? Salaperäinen nainen auttoi kahta tyttöä lentokoneessa vuonna 1999 – 20 vuotta myöhemmin he haluavat kiittää

0:40
Vuosien onnekas taival: Eskon joulukuusi edustaa kolmatta vuotta peräkkäin!

Alankomaalainen KLM-lentoyhtiö haluaisi yhteyden Tracyyn, joka muutti kahden tytön elämän satuttuaan heidän kanssaan samalle lennolle vuonna 1999.

Alankomaalainen KLM-lentoyhtiö etsii blogissaan Tracya Minnesotasta. Aivan helppo tehtävä ei ole kyseessä, sillä amerikkalaisnaista haeskellaan noin 20 vuotta sitten sattuneen tapauksen johdosta.

Tracy antoi tapaamilleen tytöille viestin kirjekuoressa

Toukokuun 1999 lopussa Tracy matkusti KLM:n lennolla KLM 655 Amsterdamista Yhdysvaltoihin. Koneessa hän tapasi kaksi tyttöä, jotka olivat matkalla pakoon Jugoslaviasta. 1990-lopulla koettu kriisi johti alueen hajoamiseen.

Toinen siskoista puhui englantia ja kertoi Tracylle perheen tilanteesta.

– Juuri ennen poistumistaan koneesta tytöt saivat kirjekuoren ja heille sanottiin, ettei sitä saa avata, ennen kuin he ovat koneen ulkopuolella. Kuoressa oli viesti Tracylta, sadan dollarin seteli ja kultakorvakorut, KLM kertoo.

Viestissä Tracy pahoitteli, että pommitukset ovat aiheuttaneet tytöille kurjuutta.

– Toivon, että oleskelunne Amerikassa on turvallinen ja onnellinen – tervetuloa Amerikkaan – olkaa hyvä, käyttäkää tätä itsenne hyväksi täällä. Ystävänne koneesta, Tracy, viestissä luki.

Nyt tytöt haluavat kiittää Tracya

Nyt, lähes 20 vuotta myöhemmin, tytöt ovat valmistuneet korkeakoulusta ja elävät uutta elämää Yhdysvalloissa. Tracyn kiltteyttä he eivät koskaan unohtaneet.

– He säilyttivät viestin symbolina kaikista hyvistä asioista, joita maailmassa tapahtuu. He haluavat kiittää Tracya henkilökohtaisesti siitä merkittävästä muutoksesta, jonka hän sai aikaan heidän elämänsä pimeällä hetkellä, KLM kertoo.

Tracy asui luultavasti Minnesotassa

KLM:llä ei ole tallessa matkustajien tietoja vuodelta 1999. Siksi he etsivätkin Tracya netissä.

Naisesta tiedetään muun muassa, että hän asui luultavasti Minnesotassa ja kertoi pelanneensa tennistä Pariisissa. Viesti oli kirjoitettu Holiday Inn -hotellin paperille.

Yhtiö toivookin, että Tracyn tuntevat ilmoittaisivat tiedoistaan, jotta kiitos upeasta toiminnasta löytäisi perille.

Lähde: Blog.klm.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja