Äiti etsii tuntematonta miestä, jonka kanssa hän harrasti seksiä vuonna 2003 – haluaa esitellä tämän teini-ikäisen tyttären

Englantilainen nainen etsii hatarin tuntomerkein miestä, jonka kanssa hän harrasti seksiä 15 vuotta sitten. Mies ei vielä tiedä sitä, mutta hän on teini-ikäisen tytön isä.

Millainen on hyvä isä? Katso vastaus videolta!

Äidin etsinnöistä kertovat muun muassa Daily Mail ja Yahoo News.

Luoteis-Englannin Blackpoolissa asuva äiti Terri Reid, 32, yrittää löytää miestä, jonka kanssa hän harrasti seksiä vuoden 2003 tammikuussa. Etsintöjen tarkoituksena on esitellä isä tämän tyttärelle.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Terri kertoo tavanneensa miehen 17-vuotiaana yökerhossa Blackpoolissa. Ainoa, mitä äiti miehestä muistaa, on se, että tämä oli walesilainen ja 'pitkä, tumma ja komea'. Äiti ei muista miehen nimeä, ikää eikä edes yökerhon nimeä.

– Muistaakseni hän oli kaupungissa lomalla ystäviensä ja näiden perheiden kanssa, joten hän ei voinut olla paljon vanhempi kuin minä silloin, ehkä vuoden tai kaksi, Terri kertoo Daily Mailissa.

– Ainoa mitä tiedän, on että hän oli varmuudella walesilainen ja hänen nimensä saattoi olla Liam.

"Hän haluaa löytää isänsä"

Terri ja mies viettivät yön yhdessä ja jatkoivat aamulla omiin suuntiinsa. Muutaman viikon jälkeen naiselle kävi ilmi, että hän oli raskaana. Yhdeksän kuukauden jälkeen syntyi tytär Chanell, joka on nyt 14 vuotta.

– Chanell on tarpeeksi vanha ymmärtämään, ja hän haluaa löytää isänsä. Teen tämän hänen vuokseen, Terri sanoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Terrin mukaan on huonoa tuuria, että kyseessä oli vain yhden illan juttu, mutta hän on silti onnellinen kauniista tyttärestään. Lapsi on ollut onnellinen Terrin ison perheen ympäröimänä, mutta kaksi vuotta sitten hän alkoi kysellä isästään.

– Selitin hänelle tilanteen, ja hän ymmärsi sen, ja nyt uskon, että hän on tarpeeksi vanha käsittämään sen täysin, Terri sanoo.

– Hän halusi tehdä tämän anomuksen kanssani, joten tässä me olemme. Yritämme selvittää, jos hänen isänsä olisi vielä siellä jossain.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Daily Mail, Yahoo News, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja