Jos annat Teslalle tämän hävyttömän törkeän käskyn, tapahtuu jotain yllättävää

Tesla-kuski hyppäsi pelkääjän paikalle kesken ajon 0:41
Tesla-kuski kytki Autopilotin ja hyppäsi pelkääjän paikalle kesken ajon.

Teslat on ohjelmoitu ymmärtämään härski käsky.

Sähköautovalmistaja Tesla on tunnettu niin sanotuista pääsiäismunista (eng. Easter egg) eli pienistä vitseistä tai muuten hauskoista ominaisuuksista, joita sen autoihin on piilotettu.

Tällaisia piilotettuja toimintoja ovat muun muassa lapselliset, mutta ehkä juuri siksi joka kerta niin hauskat pieruefektit sekä Model X:n joulumoodi.

Tesla on myös päättänyt jatkaa valitsemallaan linjalla. Sosiaalisessa mediassa on nimittäin viime päivinä hekoteltu härskille äänikomennolle.

Lukuisat twitteristit ovat jakaneet palveluun videoita, joissa he antavat autolle äänikomennon "avaa peräreikäsi" (eng. open your butthole).

Auto tekee työtä käskettyä ja naksauttaa vasemmassa takakulmassa sijaitsevan latausluukun auki.

Mutta kuten jenkkijulkaisu Jalopnikin toimittaja Jason Torchinsky ansiokkaassa artikkelissaan huomauttaa, ei latausporttia voi kuitenkaan pitää Teslan peräaukkona.

Peräaukon ollessa pohjimmiltaan pakoputki, ei sitä pitäisi rinnastaa latausporttiin, jonka kautta ajoneuvo vastaanottaa energiansa. Jotta käsky olisi edes hieman loogisempi, tulisi peräreikä korvata sanalla suu. Se taas olisi epälooginen siinä mielessä, että portti sijaitsee auton perässä ja sivussa.

Vaikeaksi menee.

Katso alta video "peräaukon" maagisesta avautumisesta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähteet: Jalopnik, Gizmodo

Lue myös:

    Uusimmat