Teini-ikäisen pää juuttui auton pakoputkeen – pääsi irti vain palokunnan avulla

Ajaisitko autolla, jonka ohjaamossa on 3 000 mehiläistä? 1:40

Chevrolet Silveradon pakoputki näytti humalaisen teini-ikäisen tytön mielestä niin kutsuvalta, että hänen oli pakko sovittaa päätään sen sisään. Arvaatteko miten kävi?

Pääkuvan video

Ajaisitko autolla, jonka ohjaamossa on 3 000 mehiläistä?

Internetissä jaetaan arvostusta siitä, jos auton pakoputki on niin iso, että siihen mahtuu sisään nyrkki.

Vielä parempi ilmeisesti on, jos pakoputkeen mahtuu sisään pää. Tai näin kenties 19-vuotias minnesotalainen Kaitlyn Strom ajatteli.

Strom osallistui Winstock -festivaalille Winsteadissa, Minnesotassa ja näki siellä Chevrolet Silveradon ylisuuren pakoputken.

– Pidimme hauskaa ja minä huomasin tämän valtavan pakoputken. Ajattelin, että minun pää varmasti mahtuisi sen sisään, joten päätin kokeilla sitä. Mahtuihan se, mutta en ulos se ei enää lähtenyt, Strom kertoo Hutchinson Leaderin haastattelussa.

Stromin pää oli jumissa pakoputkessa noin 45 minuuttia ennen kuin paikalle kutsuttu palokunta sai leikattua naisen vapaaksi ahdingostaan. Vielä teini-ikäinen Strom sai kuitenkin paikallisilta lainvalvojilta huomautuksen alkoholin käytöstä alaikäisenä.

Auton omistaja Tom Wold suhtautui tapahtuneeseen leikkimielisesti ja antoi jopa kuuluisaksi päätyneen pakoputkensa näytille paikalliseen baariin.


Lähde: CarThrottle

Lue myös:

    Uusimmat