Jorma Uotinen ei tingi tyylistään lomalla – Sami Sykkö teki terävän huomion: "Yllätysasu"

Jorma Uotinen sivaltaa Alexander Stubbia – paljastaa presidentin videolle tallentuneen asumokan: ”Näin ei voi olla” 0:29
Liepeet lepattavat: Alexander Stubbin tyylimoka tallentui kameralle, kun presidenttipari saapui virkaanastujaisissa Presidentinlinnaan.

Jorma Uotisen lomatyyli kerää kehuja.

Tanssitaiteilija Jorma Uotinen tunnetaan persoonallista tyylistään, eikä hän tingi siitä lomallakaan. Värikkääseen paitaan pukeutunut Uotinen poseeraa hymy huulilla lomakuvassa, jonka hän lisäsi Instagram-tililleen.

– Poseidonin kylpylässä Ischia Forio, Uotinen kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uotinen pitää suosittua Sami & Jorma -podcastia yhdessä toimittaja Sami Sykön kanssa. Uotisen lomatyyli kerää suitsutusta someseuraajilta, mutta Sykkö kiinnitti erääseen yksityiskohtaan huomionsa.

– Yllätysasu! Onko ennen nähty kunniatohtorilla tennareita? Sykkö kirjoittaa.

– Katsoin ihan samaa. Jorma osaa yllättää, eräs someseuraaja vastasi Sykön kommenttiin.

Uotinen kertoi aiemmin MTV Uutisille podcastin suosion yllättäneen. 

– Aluksi oli tarkoitus, että teemme kymmenen jaksoa. Suosio oli heti niin korkea ja media kiinnostui muutenkin siitä, päätimme, että jatketaan vielä. Todennäköisesti ainakin tämä vuosi.   

Uotinen saa kuulla kehuvia kommentteja podcastista päivittäin tai jopa useita kertoja päivässä. Yleisin kysymys on, mitä Uotisen käyttämä sutsurella tarkoittaa.

– Sutsurella tulee sanoista, kun ihmisillä on sutinaa tai jotain sutsutusta. Ja sitten meillä on tällainen laiva ollut kuin Cinderella. Laivoissa tapahtuu tällaista sutsurellaa, olen kuullut. Minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta, mutta olen kuullut kuitenkin. 

Lue myös:

    Uusimmat