Jorma Uotiselta kysytään usein, mitä sutsurella tarkoittaa – näistä sanoista se tulee

Jorma Uotinen sivaltaa Alexander Stubbia – paljastaa presidentin videolle tallentuneen asumokan: ”Näin ei voi olla” 0:29
Liepeet lepattavat: Alexander Stubbin tyylimoka tallentui kameralle, kun presidenttipari saapui virkaanastujaisissa Presidentinlinnaan.

Jorma Uotinen käytti sutsurella-sanaa podcastissa.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarina ohjelman alusta asti toiminut Jorma Uotinen luotsaa supersuosioon hetkessä noussutta Sami & Jorma -podcastia yhdessä Sami Sykön kanssa. 

Uotinen on tehnyt uransa aikana radio-ohjelmia, joten podcast ei ollut formaattina täysin vieras tanssitaiteilijalle. 

– Tietysti löpinät ovat vähän erilaisia, mitä siellä hupaillaan. Minähän olen alkanut nimittää niitä hupailuiksi, mutta vaatimukselle, että täytyy olla myöskin asiaa, Uotinen kertoo.

Podcastin tuottaja on Baba Lybeck, joka suunnittelee jaksojen sisältöjä yhdessä podcast-tähtien kanssa. 

– Hän tekee meille listaa aiheista, mitkä kannattaisi ottaa puheenaiheiksi. Listaa ei tarvitse orjallisesti seurata, mutta se on kuitenkin valmiina, mistä olisi tarkoitus puhua.

Kuuntelijat löysivät nopeasti podcastin ja Uotinen myöntää, että yhtäkkinen suosio yllätti. 

– Minä kysyinkin aluksi, kuunteleeko näitä joku, koska niitä on aika paljon tällä hetkellä. Suosio on ollut yllättävää ja koko ajan nousujohteinen, mikä on tietysti ilo havaita.

– Aluksi oli tarkoitus, että teemme kymmenen jaksoa. Suosio oli heti niin korkea ja media kiinnostui muutenkin siitä, päätimme, että jatketaan vielä. Todennäköisesti ainakin tämä vuosi.   

Uotinen saa kuulla kehuvia kommentteja podcastista päivittäin tai jopa useita kertoja päivässä. Yleisin kysymys on, mitä Uotisen käyttämä sutsurella tarkoittaa.

– Sutsurella tulee sanoista, kun ihmisillä on sutinaa tai jotain sutsutusta. Ja sitten meillä on tällainen laiva ollut kuin Cinderella. Laivoissa tapahtuu tällaista sutsurellaa, olen kuullut. Minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta, mutta olen kuullut kuitenkin. 

Lue myös:

    Uusimmat