Jori Lehterä välierävarmistuksen takuumiehenä, Jarno Koskiranta ja Lars Bryggman kahden maalin kerhossa – katso SM-liigan puolivälieräkierroksen kaikki osumat

Maalikooste: KooKoo - Tappara 4:49
Videolla maalikooste ottelusta KooKoo-Tappara.

Jääkiekon SM-liigan puolivälierät jatkuivat perjantaina neljällä paikkakunnalla.

Kouvolassa Tappara varmisti välieräpaikkansa, kun se kaatoi myös neljännessä kohtaamisessa KooKoon. Tappara oli parempi illan näytöksessä Jori Lehterän kahden maalin alustamana lukemin 3–0.

Maalikooste, KooKoo–Tappara:

Maalikooste: KooKoo - Tappara 4:49

Porissa Ilves laittoi Ässien kauden katkolle, kun se oli parempi lukemin 4–1. Ilveksen ykkösmiehenä loisti Jarno Koskiranta, joka takoi tehot 2+1.

Maalikooste, Ässät–Ilves:

Maalikooste: Ässät - Ilves 4:56

Illan trilleri nähtiin Helsingissä, missä HIFK:n ja Lukon kohtaaminen eteni jatkoerien puolelle. Lukko nappasi ensimmäisen puolivälierävoittonsa, kun se oli parempi Julius Mattilan osumalla 2–1.

Maalikooste, HIFK–Lukko:

Maalikooste: HIFK - Lukko 4:22

Lahdessa KalPa kaatui isoihin jäähyihin, kun vierailta Aleksi Klemetti ja Andreas Okany lensivät suihkuun. Pelicans rokotti kahden maalin miehen Lars Bryggmanin johdolla. Isännille 3–1-voitto.

Maalikooste, Pelicans–KalPa:

Maalikooste: Pelicans - KalPa 4:40

SM-liigan puolivälierät jatkuvat lauantaina Raumalla ja Kuopiossa. HIFK johtaa Lukko-sarjaa voitoin 3–1. Pelicans on puolestaan KalPa-sarjassa edellä voitoin 3–2.

Lue myös:

    Uusimmat