Joonas Nordmanin uusi talk show alkaa: Korona antaa aihetta jännitykseen – saavatko vieraat liikkua kuvauksiin enää huomenna?

10:27
Joonas Nordman vieraili vuosi sitten Vappu ja Marja Livessä

Joonas Nordman Show alkaa lauantaina MTV3-kanavalla. Ohjelma kuvataan koronapandemian takia ilman studioyleisöä ja isäntä jännittää, pääsevätkö Tampereelta saapuvat vieraat paikalle, jos liikkumista rajoitetaan.

Joonas Nordman saa oman viihteellisen talk show'n MTV3-kanavan lauantai-iltoihin, kun Joonas Nordman Show alkaa lauantaina 28. maaliskuuta.

Ohjelma on railakas sekoitus Nordmanin henkilövetoista huumoria ja viikoittain vaihtuvia eturivin tähtivieraita. Suurin muutos normaaliin on se, että kuvaukset aloitetaan ilman studioyleisöä. Syy on tietysti koronaviruspandemia.

– Studiossa on tietenkin myös vain mahdollisimman vähän ihmisiä, ja emme palloile takahuoneessa samaan tapaan kuin ehkä normaalisti, Nordman kertoi koronan vaikutuksista ohjelman tekoon MTV Uutisten haastattelussa maanantaina.

Hän ei ole toistaiseksi huolissaan siitä, kuinka yleisön puuttuminen vaikuttaa ohjelman tunnelmaan.

– Kun kuvataan, nähdään, miltä se sitten vaikuttaa. Ja toisaalta, mikäpä ei nyt olisi poikkeuksellista tässä ajassa? Kaikki joutuvat tykönään sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin. Harmittaa hirvittävästi, mutta en ole pahimmassa tilanteessa, Nordman korostaa.

Sitä, kuinka paljon koronatilanne lopulta vaikuttaa ohjelman tekemiseen esimerkiksi vieraiden tai sisältöjen osalta, on toistaiseksi mahdotonta ennustaa, sillä tilanteet ovat muuttuneet nopeasti.

– Voihan toki käydä niin, että saadaan yksi jakso tehtyä ja sitten olen itse koronaviruksessa. Se olisikin varmaan historiallista, jos ohjelmaan haettaisiin vieraileva host ja nimi vaihtuisi yhden jakson jälkeen, Nordman naurahtaa. 

Lauantaina nähtävässä ensimmäisessä jaksossa vierailevat Putous-tähti Mikko Töyssy, Cicciolina-kappaleellaan suomalaisia Uuden Musiikin Kilpailussa ihastuttanut Erika Vikman sekä liikemies ja kansanedustaja Hjallis Harkimo. Heistä kukaan ei vielä maanantaina ollut Nordmanin tiedon mukaan perunut tuloaan.

–Vähän jännittää kuitenkin se, että Mikko Töyssy ja Erika Vikman ovat tulossa Tampereelta. Pääseeköhän Tampereelta Uudellemaalle vielä keskiviikkona? Nordman pohti ja kertoi, ettei ohjelmaan ole bookattu toistaiseksi esimerkiksi ketään yli 70-vuotiasta vierasta.

Nordman lupaa, ettei sisältö ole tilanteesta huolimatta pelkkää koronaa, vaikka aihetta varmasti sivutaan ohjelmassa.

–Tarkoitus ei ole saada ihmisiä masentumaan tai järkyttymään enempää, vaan että he viihtyisivät ohjelman parissa ja pääsisivät ehkä hetkeksi miettimään muutakin kuin koronaa. Ja sikäli kun koronaa käsitellään, pyritään löytämään tapoja, joilla tilanteelle voisi myös vähän nauraa ja ihmisille tulisi olo, että elämä jatkuu kaikesta huolimatta.

Joonas Nordman Show MTV3-kanavalla lauantaisin 28. maaliskuuta alken kello 21.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja