Mainos

Joonas Nordman joutui erikoiseen tilanteeseen Vappu ja Marja Liven takahuoneessa: "Antti Rinne ja Danny eivät tienneet, kumpaa tarkoitin"

10:27
Joonas Nordman vieraili Vappu ja Marja Livessä.

Näyttelijä ja ohjaaja Joonas Nordman vieraili Vappu ja Marja Liven viidennessä jaksossa. Nordman joutui ennen haastattelua erikoiseen tilanteeseen.

Näyttelijä-koomikko ja ohjaaja Joonas Nordman vieraili keskiviikkona 6. maaliskuuta Vappu ja Marja Livessä.

Ennen haastattelun alkua Nordman kohtasi takahuoneessa sairauslomalta politiikan pyörteisiin palanneen SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen, jota hän on imitoinut.

– Se on sanottava, että oli erikoinen tilanne takahuoneessa. Sanoin hänelle, että "Hienoa, että olet elossa". Antti ja Danny (ohjelmassa myös vieraana ollut 76-vuotias laulajakonkari) eivät tienneet, kumpaa tarkoitin, Nordman paljasti.

Nordman ääninäyttelee hiljattain ensiesityksensä televisiossa saaneessa uudessa Muumilaakso-sarjassa Muumipeikkoa. Mies matkustaa loppuviikosta Tokioon promotoimaan sarjaa.

– Japanissahan Muumipeikko on aina koettu joko hyvin sukupuolineutraalina tai naispuolisena hahmona. Siellä nainen on aina esittänyt Muumipeikkoa, Nordman sanoo.

– Jännityksellä odotan, millainen on sikäläinen kollegani.

Nordman on tulevalla Putous-kaudella valmentamassa ohjelman tähtiä sketsihahmojen kanssa.

– En yhtään kadehdi tämänkään kauden näyttelijöitä. Mutta toisaalta sitä on aika miellyttävää katsoa, kun tietää, että tuo kaikki on minun osaltani jo ohi, Nordman toteaa.

Joonas Nordman puhui haastattelussa myös siitä, miten hän haki monia kertoja sekä teatterikorkeakouluun että Tampereen yliopiston näyttelijätyön laitokselle pääsemättä sisään.

Katso Joonas Nordmanin haastattelu ylempää kokonaisuudessaan!

Vappu ja Marja Live keskiviikkoisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja