Joonas Nordman nähdään tänä keväänä "karvaisemmassa tyylissä" – on saanut kommentteja osakseen: "Näytän kuulemma panttivangilta"

0:45
Tältä näyttää Joonas Nordman show`n uusi kausi!

Joonas Nordman on "karvaisempi" verrattuna viime kevääseen. 

Joonas Nordmanin luotsaama talk show saa jälleen jatkoa MTV3-kanavan lauantai-illoissa 27.3. alkaen. 

Joonas Nordman Show'n mainoksesta voi huomata juontajalle kasvaneen viime keväästä muhkea parta. Hän kertoo MTV Uutisille, että sen kummempaa syytä uuteen tyyliin ei ole. Se kasvoi ja juontaja ei nähnyt mitään syytä sen leikkaamiselle. 

– Aion sitä kyllä siistiä ennen tulevaa, mutta kyllä minut nähdään tänä keväänä karvaisempana entä kuin viime vuonna, Nordman toteaa MTV Uutisille ohjelman pressitilaisuudessa. 

Nordman kertoo saaneensa positiivista palautetta uudesta tyylistään. Huumorimiehenä tunnetulla miehellä taisi tässä kommentissa olla kuitenkin pilkettä silmäkulmassa. 

– Olen saanut kommenttia, että näytän kuulemma panttivankileirin panttivangilta. Positiivisia kommentteja on ollut puolestaan muun muassa se, että näytän viikinkiltä, Nordman naurahtaa. 

Joonas Nordman Show alkaa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaina 27.3. klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja