Joonas Nordman Show tekee paluun! Muhkean parran kasvattanut juontaja saa jälleen vieraakseen eturivin tähtijulkkiksia

0:45

Lauantai-iltojen parasta antia on tänäkin keväänä luvassa, kun valloittava Joonas Nordman Show starttaa MTV3-kanavalla 27.3. klo 21 alkaen. 

Suomen hauskimman miehen titteliä kantavan Joonas Nordmanin viihteellinen talk show Joonas Nordman Show saa jatkoa MTV3-kanavan lauantai-illoissa.

Ohjelma on railakas sekoitus koko kansan rakastaman Nordmanin henkilövetoista huumoria ja viikoittain vaihtuvia eturivin tähtivieraita.

Koomikkona, näyttelijänä, käsikirjoittajana ja ohjaajana tunnettu Nordman haastaa ohjelmansa jokaisessa jaksossa vieraansa aitoon ja välittömään keskusteluun, jossa heistä paljastuu myös jotain hauskaa ja yllättävää. Joonaksen itsensä lisäksi käsikirjoittajina vaikuttavat Yasir Gaily ja Niku Hoolisekä kauden vaihtuvat jaksokohtaiset käsikirjoittajat Niina Lahtinen, Kari KetonenCristal Snow, Antto Terras, Tommi Tuominen, Pietari Vihula ja Tiina Tanskanen

– Odotan suurella innolla Joonas Nordman Show'n toista tuotantokautta, sillä ensimmäinen kausi osoitti, että tämänkaltaiselle viihteelliselle keskusteluohjelmalle on tilausta. Jatkossakin laitamme viikon puheenaiheet hykerryttävään pakettiin sekä kohtaamme kiinnostavia ihmisiä uusista ja yllättävistäkin näkökulmista. Leikkejä ja pelejä unohtamatta! Katja Lapin loistava bändi jatkaa mukana, ja toivottavasti myös kaikki viime keväänä ohjelman löytäneet katsojat, Nordman kertoo.

Talk show'ta jatketaan ensimmäisellä tuotantokaudella toimivaksi todetun reseptin ainesosilla.

– Aina on jotain uuttakin luvassa, mutta toimivaa kokonaisuutta emme ole muuttamassa. Koronaa tai ei, kaikki me tarvitsemme ajatuksella tehtyä tv-viihdettä, ja sitä lupaa myös Joonas Nordman Show'n toinen kausi, hän jatkaa.

Nordman kutsuu jokaiseen lähetykseen kolme vierasta. Kauden aikana vierassohvalle istuutuvat muun muassa Sanna Marin, Jukka LindströmIsmo Leikola, Krisse Salminen, Jaakko Saariluoma, Mervi Kallio, Jani Toivola, Miitta Sorvali, Tuomas Kyrö, Köpi Kallio ja Kuura Rossi.

Joonas Nordman Show alkaa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaina 27.3. klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja