Joonas, 28, on valmis rakastumaan Love Islandilla – näin hän kuvailee unelmakumppaniaan

Joonas, 28, Tampere 0:46
Millaista kumppania Joonas etsii? Katso esittelyvideo!

Joonas on yksi tulevan Love Island Suomi -sarjan sinkuista.

Love Island Suomi -ohjelman neljäs kausi pyörähtää käyntiin MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Yksi villalle astelevista sinkuista on Joonas, 28.

Kuopiosta kotoisin olevalla mutta nyt muutaman kuukauden Tampereella asuneella Joonaksella on monta rautaa tulessa; hän työskentelee myyntihommissa sekä järjestyksenvalvojana yökerhossa ja opiskelee ammattikorkeakoulussa wellness-tradenomiksi. Lisäksi hän harrastaa kuntosalia ja silloin tällöin myös kamppailulajeja, lähinnä thai-nyrkkeilyä.

Joonas kuvailee olevansa positiivinen, mukava ja helposti lähestyttävä ihminen. Sinkkuelämää hän on viettänyt nyt parin vuoden ajan.

Joonas haki mukaan Love Island Suomi -ohjelmaan, sillä hän ei ole vielä löytänyt vierelleen elämänkumppania. Mies toivookin, että oma mielitietty löytyisi rakkauden saarelta.

Joonaksen unelmakumppani olisi mukava ja kiltti ihminen, jonka kanssa on helppoa tulla toimeen ja viettää aikaa.

– Ja myös nätti ja ilo silmälle, hän lisää.

 Sen sijaan liiallinen pinnallisuus on piirre, jonka hän näkee turn offina.

Joonas on valmistautunut Love Islandin kuvauksiin pitämällä hieman lomaa ja ottamalla rennosti ennen rakkauden saarelle suuntaamista. Hän on ehdottoman valmis rakastumaan, mikäli oikea ihminen osuu kohdalle.

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla kello 22:35.

Lue myös:

    Uusimmat