Jone Nikula paljastaa erikoisen asian uraltaan – on saanut potkut neljästi samasta työstä alle vuorokauden aikana

Jone Nikula kertoo kuinka sai samasta työstä potkut neljä kertaa puolen vuorokauden aikana 1:56
Jone Nikula kertoo kuinka sai samasta työstä potkut neljä kertaa puolen vuorokauden aikana

Jone Nikulan ja Hanoi Rocksin matka Tokioon aikoinaan ei todellakaan sujunut ongelmitta.

Kuutamolla-ohjelmassa vieraillut juontaja-toimittaja Jone Nikula kertoo tilanteesta, jolloin sai neljästi potkut samasta työstä saman päivän aikana. Kyseessä oli rock-yhtye Hanoi Rocksin kiertue vuosikausia sitten Japanissa, ja tuohon aikaan Nikula työskenteli bändille. 

Jo ennen lähtöä bändin keskuudessa oli Nikulan mukaan aistittavissa draamaa, ja oli myös epävarmaa pääsisivätkö jäsenet Japaniin asti. 

Lopulta bändi pääsi Pariisissa Tokion lentokoneeseen, mutta kyseisen lentomatkan aikana ilmeni taas uusia mutkia matkaan. 

– Anna mä arvaan: Andy (McCoy) opetti, että kuinka vedetään röökiä niin, että kukaan ei huomaa, ohjelmassa niin ikään vieraillut Jussi69 tiedusteli Nikulalta.

Nikula myötäili, että juuri näin oli asian laita. McCoyn temppu aiheutti näin ollen ongelmia lennon aikana, joita Nikulan mukaan hyviteltiin henkilökunnalle ja asiaa selviteltiin. 

– Lopulta me päästiin Tokioon, mutta sillä seurauksella, että olin saanut Andylta neljä kertaa kenkää sen lennon kestäessä, Nikula muistelee. 

Kuinka erikoinen matka eteni ja miten Andy McCoy pyysi Jone Nikulalta anteeksi? Katso yllä olevalta videolta. 

Kuutamolla mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat