Sauli Koskinen paljastaa kuumottavan nuoruusmuiston – matka bileistä kotiin olisi voinut päättyä huonosti: "Älkää ikinä kokeilko"

Sauli Koskinen yllättää hurjalla nuoruusmuistolla 1:15
Sauli Koskinen yllättää hurjalla nuoruusmuistolla

Sauli Koskinen kertoo Kuutamolla-ohjelmassa vaarallisen tavan, jolla ratkaisi aikoinaan bileiden kotimatkalla kohdanneensa ongelman.

Kuutamolla-ohjelmassa vieraillut Sauli Koskinen jakaa hurjan nuoruusmuiston yli kymmenen vuoden takaa, jolloin hän jäi jumiin sisäpihalle eräistä kotibileistä lähtiessään. Koskinen oli ollut bileissä Helsingin Punavuoressa, ja kotiin lähtiessään hän oli huomannut, että hänen Nokian puhelimestaan oli lähtenyt taka-akku irti. Hän oli jumissa kerrostalon sisäpihalla keskellä talvea, eikä voinut soittaa kellekään. 

Lopulta Koskinen päätti neuvokkaana kääntää sisäpihalla olleen pyörätelineen tikkaiksi, jolla pääsi kiipeämään roskakatoksen katolle, josta lähtivät oikeat tikkaat talon varsinaiselle katolle. 

– Sitten mä kiipesin sen (talon) katon yli, kurkistin sieltä, siellä oli ne saneeraustyöt, niin tulin niitä pitkin alas. 

Koskisen tempaus herätti myös joidenkin ohikulkijoiden huomion. 

– Se tapahtui aika lähellä sitä, kun olin voittanut Big Brotherin, niin sieltä tuli joku tälleen, että "älä tapa itteäsi BB-Sauli!" Sitten mä olin, että "ei tässä kato mitään, tuun vaan vähän tästä yli", Koskinen muistelee. 

Mies itse ei suosittele tempaustaan kellekään. 

– Älkää ikinä kokeilko tällaista juttua, oli varmasti liukas katto ja tällaista. Mutta sen verran oli myöskin promilleja, että ajattelin, ettei hätä lue lakia. 

Yllä olevalla videolla Sauli Koskinen kertoo kuumottavasta muistostaan.


​​​​​​​Kuutamolla mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat