Mainos

Joko nyt tiedetään, miltä iPhone 8 näyttää? Näyterunkoja on lähetetty lisätarvikkeiden valmistajille

Applen seuraavasta älypuhelimesta on mahdollisesti lähetetty jo näyterungot lisälaitteita ja -tarvikkeita valmistaville yrityksille.

Huhujen mukaan Apple uusi älypuhelin iPhone 8 poikkeaa edellisistä malleista koko laitteen täyttävän ruudun ja käytöstä poistuvan Home-painikkeen johdosta. Vahvistuksia huhuille on yritetty löytää Applen muiden tuotteiden viimeaikaisten laiteohjelmistojen päivityksistä ja erilaisista epävirallisista luonnostelmista.

Nyt huhujen tueksi on kenties saatu vahvistusta, kun internetin syövereistä on ilmaantunut tietoja Applen lähettämistä iPhone 8:n näyteversioita lisälaitteita ja -tarvikkeita valmistaville yrityksille. Nämä näyteversiot ovat pelkkiä iPhone 8:an kuoria, joissa ei ole sisällä minkäänlaista laitteistoa. Näytteiden on tarkoitus antaa valmistajille käsitys siitä, minkä kokoinen ja painoinen Applen uusi lippulaivapuhelin oikein on.

Videobloggaaja Marques Brownlee esitteleekin YouTube-kanavallaan mahdollisesti yhtä näistä näytekappaleista. Videolla näkyvän iPhonen näyttö näyttäisikin kattavan koko rungon mitan.

Evan Blass on vuorostaan jakanut Twitterissä kuvaa suojakuoreen puetusta puhelimesta, joka saattaa olla iPhone 8.

 

Julkaisuajankohdaksi uudelle iPhone 8 -puhelimelle arvellaan syyskuuta. Tarkka päivämäärä varmistunee kuitenkin totuttuun tyylin vasta, kun Apple pitää tiedotustilaisuuden iPhone 8:n tiimoilta.

Lähteet: Engadget, TV2


***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.