Joka kuukausi on jonkun syntymäpäivä – ongelmat, jotka vain suurperheen vanhemmat voivat ymmärtää

Taloudessanne on täysi kaaos heti aamusta. Läksyjen tarkastaminen muistuttaa sotaoperaatiota. Nämä asiat kertovat, että elät suurperheessä!

Good to know -sivusto listasi asiat, jotka vain suurperheen vanhempi ymmärtää. Tunnistatko itsesi?

Et ole kokenut rauhallista aamua sitten vuoden 1978

Taloudessanne on täysi kaaos heti aamusta. Haaveilet siitä, että saisit juoda aamukahvisi yksin hiljaisuudessa. Samalla tyhjä, hiljainen talo tuntuu oudolta; kuin jossakin olisi jotakin vikaa.

Uskonnollista suuntautumistasi tentataan usein

Eihän kukaan hanki kuutta lasta ihan vain, koska tykkää lapsista, eihän? Saat myös vastailla usein kysymyksiin siitä, kuka lapsistasi on vahinkolapsi. Kun vastaat "ei kukaan", kysyjä ei usko: pakkohan tässä on olla yksi vahinko joukossa!

Pakettimatkat aiheuttavat ongelmia

Kaikenlaiset matkaliput, lomatarjoukset ja ravintolaspesiaalit käsittävät aina kaksi aikuista ja kaksi lasta. Alat huomata tämän vasta sitten, kun sinulla on viisi lasta. Mihin nämä loput laitetaan? "Tällä kupongilla kaksi yhden hinnalla!" Kiva. Meitä on kahdeksan.

Mistä niitä minibusseja saa?

Perheautoksi mainostettu kaara on teille aivan liian pieni. Se suorastaan naurattaa sinua: "Siis tässä on kokonaista kuusi paikkaa? No hah, eihän se riitä mihinkään!"

Tarjous: Viisi rullaa per talous

Ostat kaiken joko netistä (ei vaivalloista automatkaa) tai alennuksesta (kahdeksan ruokittavaa suuta). Diilit, bulkkitarjoukset, tänne vain: meidän perheemme todellakin haluaa ostaa neljä ja maksaa vain kaksi. Ja missä ne kolmen kilon tarjousjauhopussukat ovat?

Et enää muista kenenkään nimeä

"Nyt lopetat tuon heti, Jaana... Jaakko... Jaska... Äh, Jenna!"

Yhteiskuva on pelkkää kaaosta

Oletko koskaan yrittänyt saada kahta lasta istumaan nätisti niin, että kumpikin olisi valokuvassa edustava? Kerro kohtaamasi ongelmat kuudella. Huhhei!

Yksi lapsi?

Olet vanhempi.

Kaksi lasta?

Olet tuomari.

Kolme lasta tai enemmän?

Onneksi olkoon, olet käytännössä ovimies omassa kodissasi.

Nuorin lapsesi on käytännössä kierrätyskeskuksen vakiasiakas

Kotisi on kierrätyskeskus: siellä kiertävät vanhempien sisarusten kaikki vaatteet. Vakuuttelet, ettei vuoden 2012 college-huppari ole vielä mennyt muodista: "Rakas kulta, kyllä tätä nyt voi käyttää vielä tämän vuoden!"

Läksyjen tarkastaminen on verrattavissa sotaoperaatioon

"Kyniä? On! Kirja? On! Sinä, luettele englannin verbejä! Sinä, laske tätä laskua! Älä riuhdo, isillä on nyt kiire, isi tekee kolmea kotitehtävää yhtä aikaa."

COLOURBOX5954809

Mikään lautapeli ei ole liian laaja

Vain viidelle tai useammalle pelaajalle? Käy meille.

Voisit perustaa oman urheiluseuran

Itse asiassa oman joukkueen perustamisesta vitsaillaan sinulle jatkuvasti: "Miten olisi oma jalkapallojoukkue, teillähän on jo tarpeeksi pelaajia, heh heh..."

Pyykkiä on aina

Pyykkiä on aina. Silloinkin, kun olet juuri pyykännyt. Asuntonne versoo likaisia sukkia ja housuja.

Ravintolasi asiakkaat ovat vaativia

Kokkaat perheateriaa yleensä koko illan. Lopulta kuitenkin käy ilmi, että tänään kuopuksesi inhoaa leipää, jota rakasti eilen. Hänen sisarensa ei syö mitään vihreää, koska se on ällöä. Kun lopulta saat itse ruokaa, se on jo kylmää.

Sinun pitäisi saada enemmän palkkaa

Periaatteessa olet perheesi asianajaja, ovimies, kokki, kuski ja pankki. Silti tienaat vain oman palkkasi verran. Jossain on jotain mätää...

Joulu on sulaa hulluutta

Kun kuulet lapsesi tarhakaverin isän valittavan kalliista joulun hittilahjasta, haluaisit läpsäistä häntä. Yksi lahja? Se olisi siunaus!

Joka kuukausi tuntuu olevan jonkun syntymäpäivä

Ja silti et koskaan unohda niistä yhtäkään!

Sittenkin yhden lapsen perhe? Katso video!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja