Johanna Hautamäki katosi 14 vuotta sitten Porissa – nyt poliisi aloitti uudet tutkintatoimet

Poliisi uskoo, että vihjeet voisivat yhä auttaa selvittämään lähes 14 vuotta sitten kadonneen Johanna Hautamäen tapausta.

Lounais-Suomen poliisi pyysi kertoi perjantaina aloittaneensa uusia tutkintatoimia Johanna Hautamäen katoamistapauksessa.

Hautamäki katosi Kunnaksentieltä, Porin Kahaluodosta perjantaina 14. toukokuuta vuonna 2010. Hautamäkeen ei ole saatu yhteyttä eikä hänen olinpaikastaan ole tämän jälkeen tietoa, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Hautamäki oli kadotessaan 26-vuotias.

Poliisi kertoo tutkivansa tapausta edelleen katoamisena. Aika ajoin ratkaisemattomia juttuja, myös pitkään kadonneina olleiden ihmisten tapauksia, otetaan uudelleen aktiiviseen tarkasteluun, poliisi kertoo tiedotteessa. 

Uusien tutkintatoimien lisäksi aiemmin kertynyt materiaali käydään läpi.

Nyt pyydetään havaintoja erityisesti Kahaluodon alueella katoamisen aikaan asuneilta henkilöiltä. Lisäksi pyydetään yhteydenottoja henkilöiltä, joilla saattaa olla mahdollisia havaintoja Hautamäestä tai tietoja katoamistapauksesta.

– Poliisi pitää kaikkia havaintoja ja tietoja tarpeellisina. Tutkinnan keinoin poliisi pyrkii kaikin tavoin selvittämään, missä Hautamäki on, ja mitä hänelle tapahtui, sanoo rikoskomisario Juho Rinne Lounais-Suomen poliisista.

Hautamäki on noin 150–160 senttimetriä pitkä. Hänellä oli katoamishetkellä pitkät vaaleat hiukset, joissa oli violetteja raitoja, maastokuvioiset housut ja mahdollisesti sininen huppari. Lisäksi hänellä oli lävistyskoru suupielessä ja oikeassa silmäkulmassa, sekä ristitatuointi oikean käden päällä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tai tiedot Hautamäestä joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.

Lue myös:

    Uusimmat