Joel Harkimo julkaisi 29 vuotta täyttäneelle Janni Hussille hersyvät synttärionnittelut – Jere Karalahdelta viiltävä kuitti: "Samaistun"

4:09
Joel Harkimo ja Janni Hussi vitsailivat yhteneväisistä asuvalinnoistaan tammikuussa Urheilugaalassa

Joel Harkimo julkaisi Instagramissa hilpeän syntymäpäivätervehdyksen avovaimolleen Janni Hussille.

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi vietti maanantaina 14. syyskuuta syntymäpäiväänsä. Hussin puoliso Joel Harkimo otti jo sunnuntaina varaslähdön ja onnitteli 29 vuotta täyttävää tyttöystäväänsä Instagramissa hauskalla päivityksellä.

Harkimo jakoi Instagram-tilillään kolme yhteiskuvaa pariskunnasta.

– Mun rakas hönö Janni täyttää huomenna 29 vuotta! Sen kunniaksi haluun jakaa meidän parhaita reissukuvia! mies taustoitti.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Hauskan päivityksestä tekee se, että Hussi nukkuu jokaisessa reissukuvassa, kun taas Harkimo poseeraa kaikissa iloinen virne kasvoillaan.

Harkimo kertoo kuvatekstissä, että ensimmäinen otos on yhteiseltä maakuntamatkalta Suomesta vuodelta 2018 ja samalla parin ensimmäinen yhteiskuva pariskuntana.

Toisessa otoksessa Hussi ottaa päiväunia autossa pariskunnan Miamin-reissulla. Lisäksi Harkimo kertoo kuvatekstissä puolisonsa nauttineen kauneusunista myös heidän ensimmäisellä yhteisellä ulkomaanmatkallaan Skotlannissa.

– Mä oon näköjään hyvää seuraa, hän päätti päivityksensä nauru-emojeilla höystettynä.

Hussi vastasi kommenttikentässä puolisonsa onnittelupäivitykseen tilanteeseen sopivalla heitolla.

– Olen nauttinut uusien paikkojen näkemisestä, hän kuittasi.

Hauskat reissukuvat kirvoittivat kiivaan keskustelun kommenttikentässä. Myös Jere Karalahti jätti terveisensä humoristisista somepäivityksistään tunnetuksi tulleelle pariskunnalle.

– Joo samaistun! Kun kerran ollut sun kanssa reissussa, niin piti kolmen tunnin välein nukkuu, ex-kiekkoilija kuittasi niin ikään nauru-emoijeilla höystettynä viitaten ilmeisesti Atlantin yli -sarjan kuvauksiin.

Monet seuraajat jättivät myös kannustavia viestejä julkkisparille.

– Luottamus on kohdillaan silloin, kun nukkuu toisen ajaessa, eräs kommentti kuului.

– Jannilla on kanssasi selvästi turvallinen olo, myös toinen kirjoitti.

Harkimo ja Hussi ovat pitäneet yhtä vuodesta 2018 lähtien. Pari kertoi hiljattain sosiaalisessa mediassa viettäneensä vuosipäiväänsä. Molemmat julkaisivat merkkipaalun kunniaksi sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan, jossa poseeraa myös Hussin Harri-koira.

– On kyl ollu heittämällä parhaat 730 päivää! Ja miten paljon mahtuukaan kahteen vuoteen, huhhuh! Vaik tekis mieli sanoa, et uusia yhteisiä seikkailuja odotellessa, niin kyl se vaan niin on, et arki sun kanssa on kaikista parasta, Hussi kirjoitti.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja