Janni Hussi hehkuttaa onneaan Joel Harkimon kanssa pariskunnan vuosipäivänä: "Arki sun kanssa on kaikista parasta"

4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa

Janni Hussi ja Joel Harkimo viettävät toista vuosipäiväänsä.

Yrittäjä-juontaja Janni Hussi julkaisi tiistaina 8. syyskuuta Instagram-tilillään hellyttävän yhteiskuvan miesystävänsä Joel Harkimon kanssa, jossa hän iloitsee kaksikon yhteisestä taipaleesta heidän vuosipäivänään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tällä kokoonpanolla ollaan menty tänään 2 vuotta. On kyllä ollut heittämällä parhaat 730 päivää! Ja miten paljon mahtuukaan kahteen vuoteen, huhhuh. Vaikka tekisi mieli sanoa, että uusia yhteisiä seikkailuja odotellessa, niin kyllä se vaan niin on, että arki sun kanssa on kaikista parasta, Hussi hehkuttaa sydänten kera. 

Onnellisen pariskunnan kanssa kuvan taustalla poseeraa myös heidän koiransa Harri. 

Hussi ja Harkimo vahvistivat seurustelevansa lokakuussa 2018. Vuoden 2020 alussa he muistelivat Harkimon Sulamispiste-podcastissa sitä, kuinka heidän suhteensa alkoi. 

Hussin kertoi tuolloin, että syy sille, miksi pariskunta on nykyään yhdessä, on heidän elämässään mukana yhä näkyvästi päivittäin. 

– Syy siihen, että me ollaan tavattu tönöttää itseasiassa mun vasemmalla puolella ja läähättää, nimittäin Harri-koira on toiminut amorina tässä, Hussi kertoi podcastissa helmikuussa.

Hussi vitsaili keskustelussa käyttäneensä Harri-koiraansa sinkkuaikoinaan miessyöttinä julkaisemalla lemmikistään mahdollisimman paljon suloisia kuvia. 

– Sähän sitten tähän syöttiin tartuit, jäit koukkuun niin sanotusti, Hussi jatkaa. 

Harkimon ja Hussin yhteys alkoi, kun Harkimo kommentoi Hussin Harri-koirasta julkaisemaan Instagram-päivitykseen jotain koira-aiheista. Pian tämän jälkeen kaksikko suuntasi jo ensimmäisille treffeilleen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja