Joel Harkimo ei osannut auttaa isäänsä Diili-finalistien valinnassa – Hjallis Harkimo kertoo syyn: "Se oli mielestäni hyvä"

1:09

Hjallis Harkimo kertoo Diilin finaalikaksikon valinnan olleen erittäin vaikea ja tiukka paikka. 

Diili-ohjelma on edennyt finaalivaiheeseen. Edellisen jakson lopussa selvisi, ketkä kaksi kilpailijaa kohtaavat toisensa finaalissa. 

Työpaikasta Hjallis Harkimon yrityksessä kamppailevat Olli-Pekka Villa ja Helena Kastikainen. Voittaja selviää ohjelman viimeisessä jaksossa tänään sunnuntaina 25. marraskuuta. 

Harkimo kertoo, että kahden finalistin valitseminen oli erittäin haastava paikka. Johtoryhmäkään ei osannut tehdä selkeää päätöstä ja jopa Harkimon poika sekä yhtiökumppani Joel Harkimo totesi toiseksi viimeisessä jaksossa, että hänen isänsä on tehtävä päätöksensä itse. 

Harkimo oli kuitenkin tyytyväinen siihen, että hänen neuvonantajapoikansa antoi ohjat täysin isälleen. 

– Se oli mielestäni hyvä. Tiedän, että hän olisi voinut valita kumman vain ja siksi hän halusi, että joku päättää hänen puolestaan, Harkimo nauraa. 

Erityisen positiivisena asiana kuluneesta kaudesta Harkimolle jäi nimenomaan finaalikaksikon viimeiset ponnistelut lopputehtävissä. 

– Tuli ihan yllätyksenä, että he pystyivät tekemään ne tehtävät niin hyvin. Että he pystyivät organisoimaan ja saamaan irti kaiken siitä. 

Olli-Pekka ja Helena eivät Harkimon mukaan pitäneet kilpailun alussa suurta meteliä itsestään, toisin kuin jotkut toiset kilpailijat. Tämä ei kuitenkaan tuottanut tulosta joidenkin henkilöiden kohdalla.

– Jotkut käyttäytyivät huonosti ja jotkut olivat ihan täysiä sähläreitä, Harkimo toteaa. 

Diilin finaali MTV3-kanavalla sunnuntaina klo 21!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja