Jethro Rostedt suunnitteli jäävänsä eläkkeelle 45-vuotiaana – ikä tuli mittariin, mutta miten kävi?

0:48
Järkyttävät kuvat: Jethro Rostedtin vuokralainen jätti asunnon saastaiseen kuntoon – tupakansavu oli syövyttänyt pinnat ruskeiksi lattiasta kattoon

Jethro Rostedtilla oli suunnitteilla valtaisat juhlat, suunnitelmat kuitenkin muuttuivat pandemian myötä. 

Kiinteistönvälittäjänä ja liikemiehenä tunnetulla Jethro Rostedtilla tuli ikää mittariin keskiviikkona 17. maaliskuuta 45 vuotta.

Sen kunniaksi mies julkaisi Instagram-tilillään veikeän kuvan, jossa pitää syntymäpäiväkakkua kädessään. Joskin kakku ei ole itse sankarille, vaan naapurille.

– Hyvää synttäriä mulle. Me juhannuksen tienoilla alkuun ”laitetut” vauvat vietetään synttäreitä näin maaliskuussa ja sehän sopii mulle. En ole itse kakkuihmisiä, joten aion ”yllättää” naapurin reippaalla kakutuksella, Rostedt kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Rostedt kertoo MTV Uutisille, että suunnitteilla oli 200 henkilön juhlat. Koronan vuoksi mies kippistelee syntymäpäiviä nyt kahvikupposella. 

– Odottelen tässä, tulisko tuo naapurin nainen töistä, josko voisin hänet kakuttaa, Rostedt vitsailee ominaiseen tyyliinsä. 

Kuvapäivitys on kerännyt sankoin joukoin onnitteluja miehen faneilta.

– Onnea Jeti! Laitan tähän Reijo Taipaleen kappaleen mukaisesti sulle ruusun joka vuodesta, hovimuusikko Ilkka Ihamäki kirjoittaa lisäten ruusuemojia.

– Paljon onnea Jetiritari, Aki Linnanahde viestittää.

Eläkkeelle 45-vuotiaana

Rostedt kertoi vuonna 2017 Huomenta Suomessa, että päätti jo 20-vuotiaana, että jää eläkkeelle 45-vuotiaana. 

Hän muisteli haastattelussa myös aikaa, kun tuli julkisuuteen. Rostedt tuli tunnetuksi vuonna 2009 Diili-ohjelmasta. 

– Vuonna 2008 alkoi ensimmäinen euroajan taantuma, mikä meni tosi syväksi. Mediassa hehkutettiin, että nyt tulee konkurssi ja sinäkin menetät firmasi. Vienti ei vedä, tuonti ei tuo. Yhtäkkiä Maikkarilta pörähti mainos, jossa Hjallis huusi hullun lailla, että hän rakentaa 280 asuntoa Sipoonrantaan ja etsii myyntijohtajaa, Jethro muisteli kuinka hakeutui Diiliin mukaan. 

Toisin kuin Rostedt suunnitteli, hän ei ole vielä jäämässä eläkkeelle. 

– Valitettavasti en, ei pysty vielä jäämään, Rostedt toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja