Mainos

Jethro Rostedt muistelee ensimmäisiä vuosiaan julkisuudessa: ”Sitä viinan määrää ja juhlimisen tasoa!"

10:29

Huomenta Suomen kesävieras Jethro Rostedt on suomalaisten rakastama kiinteistönvälittäjä ja televisiopersoona.

Jethro Rostedt, 41, päätti jo parikymppisenä, että hän jää eläkkeelle 45-vuotiaana. Suunnitelmia on vauhdittanut julkisuus, josta nuori Rostedt ei osannut haaveillakaan. Rostedt tuli tunnetuksi vuonna 2009, kun hän osallistui Diili-ohjelmaan.

– Vuonna 2008 alkoi ensimmäinen euroajan taantuma, mikä meni tosi syväksi. Mediassa hehkutettiin, että nyt tulee konkurssi ja sinäkin menetät firmasi. Vienti ei vedä, tuonti ei tuo. Yhtäkkiä Maikkarilta pörähti mainos, jossa Hjallis huusi hullun lailla, että hän rakentaa 280 asuntoa Sipoonrantaan ja etsii myyntijohtajaa, Jethro muistelee.

– Ajattelin, että jos tässä konkurssia kohti mennään, menen Harkimon leiviin. Se oli käytännön ratkaisu, hän jatkaa nauraen.

Lopulta rehvakas kiinteistönvälittäjä sijoittui kilpailussa kolmanneksi. Siitä alkoi julkisuus, joka vei Jethron mukanaan.

– Voi että sitä onnen päivää, sitä julkisuuden määrää. Sai pyöriä tuolla erilaisissa suihkuseurapiireissä, Rostedt hymyilee.

Mies kuitenkin toteaa pettyneensä suomalaisiin julkkispiireihin melko nopeasti, koska ne ovat melko pienet ja vaatimattomat. Alkuhuuma oli kuitenkin väkevä.

– Se oli mieletöntä! Jumaliste että minä juoksin kapakasta toiseen. Sitä viinan määrää ja sitä juhlimisen tasoa! Jethro hehkuttaa.

Katso Rostedtin haastattelu kokonaisuudessaan videolta artikkelin yläosasta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja