Jessica Alban tytär täytti 13 vuotta – ylpeä äiti julkaisi herkän kirjoituksen juhlapäivän kunniaksi

Jessica Alban esikoinen täytti vuosia.

Näyttelijänä ja yrittäjänä tunnettu Jessica Alba julkaisi jälkikasvustaan kuvan Instagramissa. Hänen Honor-tyttärensä täytti juuri 13 vuotta.

– Minun teinini! Jo 13 vuotta! Honor, olet jo valmiiksi pidempi kuin minä, mistä rakastatkin muistuttaa minua päivittäin, Alba kirjoittaa.

– Sydämesi on kultaa, olet täynnä myötätuntoa, olet uskomattoman fiksu, höpsö, hauska ja niin kiltti. Olen sinusta niin ylpeä.

Julkaisussa Alba myöntää, että tytär saa hänet tunteelliseksi aika ajoin. Kyse on kuitenkin vain ja ainoastaan rakkaudesta. 

– Olen pahoillani, että purskahdan itkuun aina kun katson sinua liian pitkään - ne ovat ilon kyyneliä, koska rakastan sinua niin syvästi ja syvällisesti. On surullista, etten voi painaa pysäytysnappia. Niinpä sinun täytyy hyväksyä tunteelliset purkaukseni, rakas.

Lisäksi Alba kannustaa tytärtään ottamaan kaiken irti teini-iästä. 

– Se, että valitsit minut äidiksesi on ollut yksi suurimmisra lahjoista tässä elämässä. Toivon, että teini-ikäsi on kaikkea mitä toivot ja vielä enemmän. Muista imeä itseesi joka hetki. Rakastan sinua koko sydämestäni ja sielustani. 

Jessica Alballa on kolme lasta: Honor, Haven ja Hayes. Lasten isä on Alban elokuvatuottajamies Cash Warren. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja