Jessica Alba inhosi vaaleita hiuksiaan

Näyttelijä Jessica Alba pitää hiuksensa tummina, koska inhoaa vaaleiden hiusten ylläpidosta koituvaa vaivaa.

Jessica Alba pitää hiuksensa tummina, koska on kyllästynyt vaalentamaan juurikasvuaan.

Eksoottisista kasvonpiirteistään tunnettu Machete-elokuvan kaunotar on nähty pitkään blondina. Hän kuitenkin viihtyy paremmin nykyisissä tummissa kutreissaan, koska niiden kunnossapito on helpompaa.

– Nautin olla taas brunettena, sillä inhosin juurikasvun värjäystä. Se oli ärsyttävää, koska en edes tuntenut olevani oma itseni. Minä pidän hiuksia ponnarilla ja lippistä päässäni päivittäin, Alba sanoo.

Yksinkertaisista hiustyyleistään huolimatta 29-vuotias Honor-tyttären äiti uskoo tyylinsä olevan vaatimaton, mutta upea.

– Tyylini on klassinen, elegantti ja vähän epätavallinen. Olen aika vaatimaton muotivalinnoissani. En tykkää pukeutua push-up -rintsikoihin ja minihameisiin. Olen näytellyt sentyylisiä henkilöitä elokuvissa, mutta en itse edusta sitä tyyliä. Minulla on aina ollut kurveja, etenkin Honorin syntymän jälkeen. Ennen häpesin niitä, mutta nyt tunnen niiden ansiosta oloni naiseksi, Alba kertoo.

Alba on myös paljastanut törsäävänsä mielellään designiin ja rakastavansa luksusvaatteita.

– Pidän Pradasta, etenkin heidän kengistä ja mekoista. Tykkään Marc Jacobsin laukuista. Rennoiksi vaatteiksi valitsen Juicy Couturen, Dieselin ja Triple 5 Soulin vaatteita. Yksi lempimekoistani on Versacen mekko, joka oli ylläni MTV Movie Awardseissa, Alba kertoo Metro-lehdelle.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: WireImage

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja