Jessica, 43, on mielettömässä kunnossa – seitsemän lapsen äitiä luullaan usein parikymppiseksi

Seitsemän lasten äitiä ei meinaa erottaa tyttäristään, niin nuorekkaassa kunnossa hän on.

Jessica Engslow sai ensimmäisen lapsensa vasta 19-vuotiaana. Liki 24 vuotta myöhemmin lapsia on tullut vielä kuusi lisää.

Vaikka jokainen raskaus jättää jälkensä äidin vartaloon, ja tälläkin utahilaisäidillä on ollut kamppailunsa, on tämä seitsemän lapsen äiti nykyään niin upeassa kunnossa, että häntä luullaan tytärtensä siskoksi!

Arvaatko kuka heistä on äiti?Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuonna 1996 toista lastaan odottavana 21-vuotiaana, ja vuonna 2017 seitsemän lapsen jälkeen 43-vuotiaana.  Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Saatuaan nuorimman lapsensa vuonna 2013 Enslow ymmärsi, ettei voinut enää antaa jojoilevan painonsa hallita elämäänsä, kertoo Daily Mail

Enslow kokeili erilaisia dieettejä ja liikuntamuotoja, mutta vasta vuoden 2017 alkupuolella hän ymmärsi kaipaavansa todellista muutosta. Enslow opetteli itse olemaan tietoisempi syömisistään, ja keskittyi siihen, että oppi tunnistamaan kylläisyyden tunteen. Hän hylkäsi suosikkinsa, Nutella-levitteen, ja vaihtoi sen proteiiniin ja hyviin hiilihydraatteihin, kuten kaurapuuroon, hedelmiin ja täysjyväleipään. Myös turhat välipalat jäivät napostelematta.

Ruokavalion lisäksi Enslow on pistänyt treeninsäkin uusiksi. Niin kuin moni muukin, myös Enslow havaitsi, ettei pelkkä kestävyysliikunta riittänyt ja lisäsi treeniinsä voimaharjoittelua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oikea ruokavalio ja treenit ovatkin tuottaneet tulosta. Kun Enslow julkaisee yhteiskuvia tytärtensä kanssa, jää moni pohtimaan, kuka naisista on tytär ja kuka äiti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti ja tytär vuonna 1994 ja vuonna 2017. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


***

2:00

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja