Jesse Joensuun raju taklaus sai SaiPa-leirin raivon partaalle – sama mies iski heti perään voittomaalin

0:53
Video: Jesse Joensuulta raju taklaus, sama mies heiluttaa heti perään maaliverkkoja

Ässien ja SaiPan välinen kamppailu syttyi kunnolla liekkeihin vasta viime minuuteilla. 2–2-tilanteessa odoteltiin jo jatkoaikaa, kunnes alkoi tapahtua.

Ässien kapteeni Jesse Joensuu taklasi SaiPa-kulmauksessa Kalle Maalahtea, joka vaipui kentän pintaan. Kiekonmenetys päättyi siihen, että juuri Joensuu pääsi niittaamaan pelin voittomaalin. Ässät voitti 4–2.

Video Joensuun taklauksesta ja voittomaalista näkyy jutun yläreunasta.

SaiPan penkillä tilanne kuohutti pelissä ja vielä sen jälkeenkin. Peliajan umpeuduttua SaiPalle tuomittiin vielä toimihenkilön rangaistus.

– Se oli pelin ratkaisumaali. Ymmärrän, että jotkut näkevät tilanteen toisin, mutta mielestäni me kärsimme vääryyttä. Mihinkään se ei tietysti enää tulkinta muutu, SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen kommentoi.

Paikalla oli tapahtumia kertaamassa myös erotuomarivalmentaja Sami Seppälä.

– Tilanne oli pelin kannalta iso, mutta niillä välineillä, mitä minulla on käytössä, se näytti puhtaalta taklaukselta kiekolliseen pelaajaan, Seppälä arvioi.

Ässille voitto oli toinen peräkkäinen, kun taas sarjajumbo SaiPa kärsi toisen peräkkäisen tappionsa. Ässien Derek Barach katkaisi 13 maalittoman ottelun putkensa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja