HIFK:lle dramaattinen tappio, Kärpät runteli Olli Jokisen Jukureita – näin SM-liigassa pelattiin keskiviikkona

Muu pelitapahtuma: HIFK - JYP 1:04

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua.

Helsingissä IFK näytti jo painelevan voittoon, kun se johti JYPiä kamppailun loppuhetkillä 1–0. Sitten ”oma koira” puraisi pahemman kerran.

Viime keväänä HIFK:ssa vieraillut Reid Gardiner ampui ensin tasoitusmaalin ajassa 58.52.

Eikä siinä vielä kaikki.

Sama mies nousi sankariksi jatkoajan puolella. 1–2, aika 61.04.

Gardinerin voittomaali näkyy videona jutun yläreunasta.

Voiton myötä JYP nousi pisteen päähän HIFK:sta. Joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla 12. ja 13.

Mikkelissä Kärpät näytti merkkejä paremmasta huomisesta, kun se kaatoi Olli Jokisen luotsaaman Jukurit 4–0.

Kärpät repi eroa toisessa erässä, kun Topi Niemelä ja Peter Tiivola heiluttivat maaliverkkoja.

Joonas Kemppainen kasvatti vieraiden johtoa kolmannessa erässä. Loppuhetkillä Julius Junttila iski kiekon tyhjiin.

Kärpät on sarjassa kuudentena. Se on pisteen (63) päässä edellä olevasta TPS:stä (64). Pelicans on puolestaan neljän pisteen karkumatkalla oululaisiin nähden.