Jerry saapui äitinsä hautajaisiin – huomasi karmivan sekaannuksen: "Kukaan ei ansaitse tätä"

Hautaustoimistossa kaksi vainajaa oli jostain syystä sekoitettu toisiinsa, kertoo Daily Mail

Kun Pohjois-Carolinassa Charlotten kaupungissa asuva Jerry Bowman saapui äitinsä Catherine Whiten hautajaisiin, hän tajusi jotain todella hämmentävää: arkussa maannut nainen ei ollut hänen äitinsä vaan joku aivan toinen henkilö. Nainen oli puettu Catherinen vaatteisiin, mutta Jerryn äiti hän ei ollut.

75-vuotias Catherine oli menehtynyt syöpään aamuyöllä 26. kesäkuuta. Sairaalassa lääkärinä työskentelevä Jerry kertoo huolehtineensa äidistään viimeiset neljä kuukautta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tiesin tasan tarkkaan, miltä hän näytti kuollessaan.

Kaksi vainajaa oli sekoitettu toisiinsa

Kun asiaa alettiin selvittää hautaustoimiston kanssa, kävi ilmi, että päivää aiemmin Charlottessa oli menehtynyt myös 91-vuotias Elease McInnis. Sekä hänet että Catherine oli viety Alexander Funeral Home -hautaustoimistoon valmisteltaviksi hautajaisia varten.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä oli käynyt niin, että Eleaselle oli puettu vaatteet ja korut, jotka kuuluivat Catherinlle. Elease oli laitettu Catherinelle tarkoitettuun arkkuun.

Eleasen sukulaiset eivät olleet huomanneet mitään, vaan oletetulle 91-vuotiaalle naiselle oli pidetty hautajaiset 2. heinäkuuta ja niin Catherine oli erehdyksessä saatettu haudan lepoon York Memorial Parkissa. 

– Hän ei ansaitse tätä. Kukaan ei ansaitse tätä, tuohtunut Jerry kommentoi.

Eräs Eleasen sukulaisista kertoi Fox 46 -sivustolle, että heitä hävettää ja surettaa koko sekaannus. Jotkut läheiset olivat sanoneet, että Elease näytti erilaiselta, mutta olivat olettaneet sen johtuvan palsamoinnista.

Jerry sanoo, että Catherinen ruumis pitää kaivaa ylös. Siihen tarvitaan Eleasen perheen lupa.

Daily Mail otti yhteyttä kyseiseen hautaustoimistoon keskiviikkona. Puhelimeen vastannut työntekijä oli todennut lyhyesti, että kommenttia ei tipu ja lopettanut puhelun.

Lue myös:

    Uusimmat