Jere Karalahti ja Tami Ronn Mossin rinnalle saippuasarjaan – kuvat

Jääkiekkoilija Jere Karalahti ja valmentaja Juhani "Tami" Tamminen näyttelevät Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Mossin kanssa saippuasarjassa.

Kauniiden ja rohkeiden Ridge Forresterina tunnetun Ronn Mossin Suomen-vierailun syy on vihdoin selvillä. Mies tähdittää Veikkauksensuurta mainoskampanjaa, joka on rakennettu käsikirjoitetun saippuadraaman ympärille.

Saippuasarjassa nähdään monia suomalaisen urheilun tähtiä. MTV3.fi tavoitti Veikkauksen markkinointipäällikön Aki Seppälän, joka paljasti lopullisen listan mukana olevista urheilijoista.

Näyttelijän taitojaan pääsevät esittelemään jääkiekkoilija Jere Karalahti, valmentaja Juhani "Tami" Tamminen, entinen keihäänheittäjä Mikaela Ingberg, pikaluistelija Pekka Koskela, jalkapalloilija Teemu Tainio, entinen jalkapalloilija Aki Riihilahti, jääkiekkoilija Petteri Nummelin ja golf-pelaaja Minea Blomqvist.

– Koska kyse on saippuaoopperasta, halusimme tuoda mukaan alansa kiistattoman kuninkaan, Ronn Mossin alias Ridge Forresterin. Suomalaisurheilijoiden heittäytyminen näyttelemiseen sekä Ronnin karisma muodostavat kokonaisuuden, jollaista ei Suomessa ole aiemmin nähty, Seppälä lupailee.

Lisäksi yhdessä bonuskohtauksessa on mukana Jarmo Koski, joka tunnetaan Salattujen elämien Seppo Taalasmaana.

Kampanjasta nähdään otteita maanantaista alkaen tv-ruudussa MTV3-kanavalla. Neliosaisen minisaippuasarjan jaksot ovat nähtävissä syyskuun aikana myös Veikkauksen urheilupelienFacebook-sivuilla, niin ikään maanantaista alkaen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat