Jennifer Lopez ja Ben Affleck tapasivat jälleen – paljastaako tämä paparazzikuva suhteen tilan?

0:18
Jennifer Lopez keimaili musiikkivideolla täysin alastomana.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck viettivät jälleen aikaa yhdessä.   

Laulaja Jennifer Lopez, 51, ja hänen ex-kihlattunsa 17 vuoden takaa näyttelijä Ben Affleck, 48, viettivät jälleen romanttista aikaa yhdessä.

Tällä kertaa heidät kuvattiin yhdessä Miamissa, jossa Lopezilla on asunto. Parin bongannut henkilö kuvailee E Newsille näkemäänsä:

– Ben meni Miamiin ja suoraan JLo:n uudelle talolle aamuyöstä. Hän (Jennifer) näytti niin onnelliselta tavatessaan hänet. He kävelivät kiinteistöllä yhdessä, jotta Lopez voisi esitellä hänelle paikkoja, henkilö kommentoi.

– Hänellä oli iso hymy huulillaan ja kevyt kesämekko. He viettivät päivän yhdessä sisällä, mutta tulivat ulos muutaman kerran ottamaan raitista ilmaa ja ihailemaan näköalaa.

Viime viikolla heidät bongattiin yhdessä Los Angelesissa, jossa heillä molemmilla on kodit.

He ovat tunteneet toisensa jo pitkään.

– Kaikki on niin uutta ja jännittävää vaikka he ovatkin tunteneet ikuisuuden. Heillä on ollut hauskaa tutustua toisiinsa uudelleen. He ovat molemmat onnellisia siitä, miten asiat ovat menneet ja mihin menossa, lähde kertoo.

Lopez erosi hiljattain ex-baseball-tähti Alex Rodriguezista, 45, Pari ennätti seurustella neljä vuotta. He olivat kihloissa.

Lopez ja Affleck heilastelivat 17 vuotta sitten, jolloin he olivat myös kihloissa.

Lähde: ENews. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja