Jennifer Lopez vahvisti viimein suhteen – julkaisi suutelukuvan Ben Affleckin kanssa

Jennifer Lopez, 51, keimailee uusimmalla musiikkivideollaan täysin alastomana 0:18
Jennifer Lopez yllätti rohkealla musiikkivideolla – keimailee täysin alastomana

Jennifer Lopez julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan Ben Affleckin kanssa. 

Laulaja Jennifer Lopez, 52, ja hänen ex-kihlattunsa 17 vuoden takaa, näyttelijä Ben Affleck, 48, ovat lämmittäneet suhteensa uudelleen. Pari on nähty viettämässä usein aikaa yhdessä läheisissä tunnelmissa. He eivät ole yrittäneet peitellä suhdettaan paparazzeilta.

Kihlatustaan ex-baseball-pelaaja Alex Rodriguezista  virallisesti huhtikuussa eronnut Lopez ei ole kuitenkaan aikaisemmin julkisuudessa puhunut suhteestaan tai myöntänyt sitä – ennen tätä viikonloppua.

52 vuotta lauantaina 24. heinäkuuta täyttänyt muusikko julkaisi Instagram-tilillään liudan kuvia, joissa poseeraa bikineissä. Viimeisessä otoksessa kaunotar suutelee Affleckia. 

Selaa kuvia oikealla olevalla nuolella.

Hän kuvaili aikaisemmin kesällä haastattelussa elävänsä elämänsä parasta aikaa.

– Olen superonnellinen, hän julisti Zane Lowen Apple Music 1 -haastattelussa.

– Tiedän, että ihmiset aina miettivät, miten voit, mitä tapahtuu ja oletko kunnossa. Tämä on se. En ole koskaan voinut paremmin, hän lisäsi.

Hollywood-tähtiparin lähipiirin mukaan pari aikoo jatkaa siitä mihin he jäivät lähes 20 vuotta sitten. Pari oli menossa naimisiin, mutta laittoivat kihlauksen poikki vain päivää ennen häitään vuonna 2003. 

Lopezilla on 12-vuotiaat kaksoset entisen aviomiehensä Marc Anthonyn kanssa. Affleckilla on puolestaan kolme lasta ex-vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat