Jennifer Lopez on upea äitipuoli – lahjoitti hulppean asun puolisonsa tyttärelle

0:42
Jennifer Lopez The Perfect Match -elokuvan pressitilaisuudessa.

Laulajadiiva julkaisi Instagramissa koskettavan kuvan puolisonsa tyttären kanssa.

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu supertähti Jennifer Lopez, 50, julkaisi Instagramissa yhteiskuvan kihlattunsa ex-urheilija Alex Rodriguezin, 44, Ella-tyttären kanssa tämän syntymäpäivänsä kunniaksi.

Kuvassa Ella istuu äitipuolensa sylissä.

– Rakkaalle pienelle Ellalleni. Ensimmäisen kerran kun tapasin sinut, juoksit minua kohti ja laitoit kätesi ympärilleni ja kysyit, että saisitko violetin mekkoni, jota olin juuri pitänyt Grammy-gaalassa. Veit minun sydämeni hetkessä.

– Hyvää syntymäpäivää ihana tyttö. Ja tiedoksi, minulla on se mekko säästettynä sinua varten, Lopez kirjoittaa.

Lopezilla on 12-vuotiaat kaksoset ex-miehensä Marc Antohyn kanssa. Tytär Emme Maribel Muñiz josta on tulossa myös menestyslaulaja, sekä poika Maximilian David Muñiz, joka on kiinnostunut tuottamisesta.

Lopez täytti heinäkuussa 2019 50 vuotta ja juhli riehakkaasti pyöreitä vuosiaan. Rodriguezin kanssa hän on pitänyt yhtä vuodesta 2017. Pari meni kihloihin vuosi sitten.

Baseball-tähdellä on kaksi tytärtä aiemmasta suhteesta. 15-vuotias Natasha Alexander Rodriguez ja 12 vuotta täyttänyt Ella Alexander Rodriguez.

Uusioperhe on kuvattu useita kertoja yhdessä ja Lopez on kertonut haastatteluissa lasten lämpimistä väleistä toistensa kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja