Jenkkimiehellä erikoinen ongelma: Hänen nimensä on Taylor Swift

Seattlessa asuva Taylor Adam Swift saa kuuluisan laulajan fanipostia nimensä takia.

30-vuotiaalla Taylor Swiftillä on ongelma. Hän ei ole se kaikkien tuntema muusikko Taylor Swift. Seattlessa asuva Taylor Adam Swift on kaiken lisäksi mies.

Kun pop-maailman Taylor julkaisi ensilevynsä, sattuma vaikutti hauskalta, Taylor Adam Swift kuvaa.

– Ajattelin, että okei, täytyypä tutkia asiaa. Selvittelin tilannetta ja huomasin, että Taylor Swift tekee country-musiikkia. Hienoa! Hän vielä kirjoittaa omat biisinsä, mahtavaa, Adam Swift kuvaa alkuhuumaa.

Nykyisin liian kuuluisa kaima on lähinnä rasite. Adam Swiftin oma valokuvaajanura on hautautunut musiikkimaailma-Taylorin saavutusten alle, eikä Taylor Adam Swiftiä ole helppoa löytää esimerkiksi googlaamalla. Miehen piti vaihtaa taylorswift@gmail.com-sähköpostiosoitteensa, koska se täyttyi fanipostista musiikki-Taylorille. Häntä on anottu jopa huvijahtiklubiin!

Adam Swift saa fanien kirjeitä myös kotiinsa ja myöntää, että ne tekevät hyvää itsetunnolle.

– Se on loputonta suitsutusta malliin "olet niin kaunis ja lahjakas, olet upea roolimalli, sinulla on ihana ääni". Luen niitä ja ajattelen vain, että kiitos, Adam Swift vitsailee.

– Minulla voisi olla paljon huonompikin nimi.

Adam Swift ei onneksi ole yksin. Maassa on 54 muutakin Taylor Swiftiä. Moni heistä on tunnetun laulajan tapaan parikymppinen nainen.

Lähde:  Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja